Haberler

İnebolu'da Deniz Turizmi Geliştirilecek

Güncelleme:

İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, "İlçemizde deniz turizmini mutlaka kullanmamız gerekiyor. Bu yönde projelerimiz de var." dedi.

İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, ilçenin mazisinin kahramanlıklarla dolu ve derinliği olan bir ilçe olduğunu, ilçenin en kısa zamanda eski mazisine geri döneceğini belirtti.

Karayolları, DSİ ve belediyenin üzerinde çalıştığı projeler bulunduğuna dikkat çeken Kaymakam Görgülüaslan, "İnebolu en kısa zamanda eski mazisine geri dönecek diye düşünüyorum. Ben Karabüklüyüm. İnebolu'yu memleketime her şeyiyle çok benzetiyorum ve memleketim gibi benimsiyorum. İnebolu'da olumlu gelişmeler olacaksa burada siyasilerin, bürokratların, İneboluların birlikteliği ile olacak. Bütün bu akslar bir arada olmadan olmaz" diye konuştu.

Deniz turizminin önemine dikkat çeken İnebolu Kaymakamı, "İlçemizde deniz turizmini mutlaka kullanmamız gerekiyor. Bu yönde projelerimiz de var. Ayrıca Geriş Tepesi ile liman arasına teleferik projesi düşünmüştük. Yaklaşık 13 milyon TL maliyet çıktı. Bu rakamın temini noktasında çalışmalarımız sürüyor" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Görgülüarslan İnebolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title