Haberler

İnebolu'da Yüzme Takımı Kuruldu

İnebolu ilçesinde yüzme takımı kuruldu.

İnebolu ilçesinde yüzme takımı kuruldu.

İnebolu İstiklal Manş Yüzme Takımı adı ile kurulan takımın sporcuları, Belediye Başkanı Engin Uzuner'i ziyaret etti.

Uzuner, ziyarette yaptığı konuşmada, İnebolu Belediyesi olarak Manş Denizi'nde İnebolu İstiklal Manş Takımı'na her türlü desteği ve katkıyı sağlayacaklarını söyledi.

İnebolu'yu dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını dile getiren Uzuner, şöyle konuştu:

"İnebolu İstiklal Manş Takımı, Manş Denizi'ni geçecek ve başarılarını Kurtuluş Savaşı tarihinde şerefle yer tutan İnebolulu kahraman kayıkçılarımıza ve yiğit ilçe İnebolu'muza ithaf edeceklerdir. Milli Mücadele yıllarında istiklale açılan kapı olan İnebolu'muzu Manş Denizi'nden tüm dünyaya gurur ile tanıtacaklardır. Tabi ki bu iş kolay bir iş değildir. İnebolu İstiklal Manş Yüzme Takımı gece gündüz durmadan, hava ve su soğukluğuna aldırış etmeden bu ulvi göreve hazırlanacaklardır."

Manş Denizi'ni iki kez yüzerek geçen Kamil Resa Alsaran da, takımın İngiltere'nin Dover kıyısından Fransa'nın Wissant kenti arasında kuş uçuşu 34 kilometrelik mesafeyi yüzerek geçeceğini söyledi.

Alsaran, Manş Denizi'ndeki yüzme etkinliğini 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleştirilmesinin planlandığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Engin Uzuner Manş Denizi İnebolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title