Haberler

İnebolu'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

İnebolu, Abana, Bozkurt, Çatalzeytin, Küre, Doğanyurt ve Ağlı ilçelerinde en yüksek gelir ve kurumlar vergisi ödeyen mükellefler için ödül töreni düzenlendi.

İnebolu, Abana, Bozkurt, Çatalzeytin, Küre, Doğanyurt ve Ağlı ilçelerinde en yüksek gelir ve kurumlar vergisi ödeyen mükellefler için ödül töreni düzenlendi.

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir restoranda iftar yemeğinin ardından gerçekleştirilen törende konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, vergilerin düzenli ve gerektiği şekilde verilmesi halinde ülke ekonomisinin çok daha iyi seviyeye çıkacağını söyledi.

Çelik, özelleştirme kapsamındaki İnebolu Limanı'nın yıllık 10 milyon ton kapasiteye ulaştırılacağını dile getirerek "Kastamonu- İnebolu yolu projesi de hazırlandı ve yatırım programına alınma noktasına geldi. Proje kapsamında 29 kilometre bölünmüş İnebolu tünellerini planladık. Bu biçim için çok önemli. Kastamonu'nun hayati bir projesi olarak görüyoruz" diye konuştu.

Karadeniz Sahil Yolu'nun da Kastamonu'dan geçeceğini anlatan Çelik, şunları söyledi:

"Bu da bizim önümüzdeki en büyük takip edeceğimiz projelerden bir tanesidir. Kolay bir iş değil, çok maliyet gerektiriyor. Viyadüklerle ve tünellerle sahil yolunun buradan geçmesi amaçlanıyor. Burada ekonominin canlanması bu unsurların gerçekleşmesine bağlı. Bu yollar ve limanın büyütülmesi bir araya geldiğinde sanırım İnebolu, Türkiye'nin kuzeyin yıldızı olacaktır. İnşallah hep birlikte gönül gönüle bu işleri gerçekleştiririz."

Kaymakam Gökhan Görgülüarslan da kamu hizmetlerinde verginin önemine değinerek "Herkes çok kaliteli bir eğitimden çok kaliteli bir sağlıktan, çok kaliteli bir ulaşımdan ve enerjiden bahsederken tabi vergi verme noktasında maalesef insanlarımızın hep bir geri durma halleri söz konusu. Eğer sağlıklı bir eğitimden bahsediyorsak verimli kalkınmışlıktan bahsediyorsak vergiyi vermek zorundayız" ifadesini kullandı.

Kastamonu Defterdarı Ali Ateş ise vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu anlattı.

Konuşmalarından ardından, 6 ilçede en fazla gelir ve kurumlar vergisi ödeyen toplam 41 mükellefe ödülleri verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Çatalzeytin Kastamonu İnebolu Abana Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title