Haberler

İnebolu Belediyesi 10 Kişiyi Umreye Gönderdi

İnebolu Belediyesi, 10 kişiyi ücretsiz 14 günlük umreye gönderdi.

İnebolu Belediyesi, 10 kişiyi ücretsiz 14 günlük umreye gönderdi.

Daha önce yapılan kura çekiminde isimleri belirlenen 10 kişi, İnebolu Belediyesi Sinema ve Çok Amaçlı toplantı salonunda düzenlenen etkinlikle dualar eşliğinde umreye gönderildi.

Umreye gidecek olan vatandaşlar için İnebolu İlçe Müftülüğü tarafından Yeni Cami'de mevlid-i şerif okundu. Mevlid-i şerifin ardından umre yolcuları için cami önünde tören düzenlendi ve dualar edildi.

Törende konuşan İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, umreye gidecek tüm yolculara hayırlı yolculuklar dileğinde bulanarak, şunları söyledi: "Umreye gidecek tüm kardeşlerimize hayırlı yolculuklar diliyorum. Kazasız belasız hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah. Belediyemiz tarafından ücretsiz Umre ziyareti programları devam edecektir. İkinci kafile için Belediyemize müracaatlar Pazartesi gününden itibaren alacağız. Bu yılsonuna kadar inşallah vatandaşlarımızı kutsal topraklara göndereceğiz. Giden tüm kardeşlerimizin dualarını ziyaretlerini Allah kabul etsin, bizlere de dualarını esirgemesinler. Yolları açık olsun"

Başkan Uzuner, İnebolu Belediyesi'nce hazırlanan yol azık çantalarını umre yolcularına teslim etti. Ardından umre yolcuları, İnebolu Belediyesi'nin aracına binerek kutsal topraklara gözyaşları arasında uğurlandı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engin Uzuner İnebolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title