Haberler

İndirimli Lukabuka'ları Kaçırmayın

Yaz aylarının son günleri. Güzel geçen tatil günlerinde eğlendik, dinlendik ve tabi ki bu güzel anlarımızı fotoğrafladık. Fakat tatilde çektiğimiz fotoğraflar fotoğraf makinelerimizde ya da cep telefonlarımızın hafızalarında unutuluyor. Lukapu bunu düşünerek harika bir kampanya hazırlamış ve cep telefonu uygulamaları olan LukaBUKA'da indirim yapmış.

7 Eylül'e kadar vereceğiniz LukaBUKA siparişleriniz 45 TL yerine 30 TL. Akıllı telefonunuzdaki fotoğraflarınızı kaliteli bir fotokitaba dönüştürmek için harika bir fırsat. Tatil fotoğraflarınızdan kolayca fotokitap tasarlayabilir ve en güzel anılarınızı yılların yıpratamayacağı bir kalitede saklayabilirsiniz.

Lukapu'nun yeni uygulaması LukaBUKA ile; iPhone telefonlarla kolay ve hızlı bir şekilde fotoğraflarınızdan fotokitabınızı tasarlayabilir ve siparişinizi verebilirsiniz. LukaBUKA uygulamasına akıllı telefonunuzdaki fotoğraflarınızı yerleştiriyorsunuz ve birkaç dokunuş ile fotokitabınızı tasarlayabiliyorsunuz. Tamamen kendi tarzınızla hazırlayacağınız LukaBUKA ile, cep telefonunuzdaki tatil fotoğraflarınızı kaliteli LukaBUKA fotokitaplara dönüştürmek hem çok kolay hem de çok eğlenceli. LukaBUKA'yı ücretsiz olarak https: //itunes.apple.com/tr/app/lukabuka-fotograf-albumu/id814349208'l=tr& linkinden indirebilirsiniz.

Üstelik LukaBUKA, Facebook fotoğraflarınızla da LukaBUKA'nızı oluşturmanıza olanak sağlıyor. Facebook fotoğraflarınızla da LukaBUKA fotokitabınızı kolayca tasarlayabilir ve siparişinizi verebilirsiniz.

LukaBUKA; 7 Eylül'e kadar 45 TL yerine 30 TL. Bu indirim ile LukaBUKA'yı deneyebilirsiniz.

LukaBUKA'yı https: //itunes.apple.com/tr/app/lukabuka-fotograf-albumu/id814349208'l=tr& adresinden indirerek indirimli LukaBUKA'nızı tasarlamaya başlayabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Facebook Eylül Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title