Haberler

İndir.com Mobil Uygulamalar Yarışması' Başvuruları Başlıyor

Türkiye’deki mobil uygulama yazılımcılarına ve bu ekosisteme destek vermek amacıyla, yediden yetmişe herkesin katılımına açık olarak düzenlenen ’indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2015’e başvurular 1 Ocak 2015’te başlıyor.

Türkiye'deki mobil uygulama yazılımcılarına ve bu ekosisteme destek vermek amacıyla, yediden yetmişe herkesin katılımına açık olarak düzenlenen 'indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2015'e başvurular 1 Ocak 2015'te başlıyor.

Türkiye'deki mobil uygulama yazılımcılarına ve bu ekosisteme destek vermek amacıyla, yediden yetmişe herkesin katılımına açık olarak düzenlenen 'indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2015'e başvurular 1 Ocak 2015'te başlıyor. Yarışmaya katılmak için 1 Ocak 2015 tarihinden sonra uygulamayı markete yükleyip http://www.indir.com/yarisma bölümündeki formu doldurmak gerekiyor. Her katılımcının istediği kadar uygulama ile katılabileceği yarışmada en yüksek oyu alan uygulama kazanacak

indir.com tarafından geçen sene ilki düzenlenen ve Türkiye'deki mobil uygulama geliştiricilerini desteklemek amacını taşıyan 'indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2014 Yarışması'nın kazananları Android Geliştirici Günleri-ODTÜ Etkinliği'nde yapılan törenle birlikte ödüllerini almışlardı.

Akche Mali Hesap Yönetimi uygulamasıyla yarışmanın birincisi olan Murat Gür, 4 bin lira, 1 hafta Silikon Vadisi (San Fransisco) tatili, Reklamstore'dan 3 bin liralık reklam, Camekan'dan 2 bin liralık Google Adwords reklamı, Reknova'dan uygulama sitesi için 1 yıllık ücretsiz SEO hizmeti, Userspots'dan UX testleri için 10 saatlik laboratuvar kullanımı ve indir.com'dan 1 yıl uygulamanın tanıtımı ödüllerini alırken ayrıca Windows Phone özel ödülü olarak Nokia tarafından verilen Nokia Lumia 1320 Akıllı telefonun da sahibi olmuştu.

Tuncay Namlı, Kubilay Kahveci, Çağlar Gündoğdu tarafından geliştirilen Pickr.us uygulaması ikinciliği elde ederek Antalya'da 1 hafta tatil, Reklamstore'dan bin 500 liralık reklam hakkı, Camekan'dan bin liralık Google Adwords reklamı, Reknova'dan uygulamanın sitesi için 6 aylık SEO hizmeti, Userspots'tan UX Testleri için 10 saatlik laboratuvar kullanımı, indir.com'dan 6 ay ücretsiz uygulamanın tanıtımı ödüllerini kazanmışlardı.

Şans oyunlarına yönelik hazırlanmış olan 'Tuttu mu?' isimli uygulamasıyla üçüncü olan Hakan Özkelemci ise Kapadokya Tatili,Camekan'dan 500 liralık Google Adwords reklamı, Reknova'dan uygulamanın sitesi için 3 aylık SEO hizmeti, Userspots'tan UX Testleri için 10 saatlik laboratuvar kullanımı, indir.com'dan 3 aylık uygulamanın tanıtımı ödüllerinin yanı sıra Windows Phone özel ödülü olarak Nokia tarafından verilen Nokia Lumia 820 Akıllı telefonun da sahibi olmuştu.

İlk 3'e giren bu uygulamaların dışında Windows Phone özel ödülüne layık görülen Kahve Falcım uygulaması da Nokia Lumia 625 akıllı telefon ödülünü, TEB Girişim Bankacılığı tarafından seçilen Gelibolu Projesi: Alay 57 uygulaması da 1 yıllık Girişimcilik Ofisi özel ödülüne layık görülmüştü.

Geçen sene yoğun ilgili gören yarışmaya bu sene katılımın büyük olması bekleniyor. Yarışma hakkında detaylı bilgiye http://www.indir.com/yarisma/ adresinden ulaşılıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Google Nokia Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title