Haberler

İndir.com Mobil Etkinlik Kayıtları Devam Ediyor

indir.com’un bu yıl ilk kez düzenlediği ’indir.com Mobil Etkinlik’ kayıtları devam ediyor .

indir.com'un bu yıl ilk kez düzenlediği 'indir.com Mobil Etkinlik' kayıtları devam ediyor .

indir.com tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek 'indir.com Mobil Etkinlik' 23 Mayıs 2015 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleşecek. Alanında uzman konuşmacıların tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacakları etkinliğin konu başlıkları arasında 'Mobil Ödeme', 'Mobil Reklam', 'Responsive Tasarım', 'Uygulama Market Optimizasyonu' ve 'Mobil Ekosistem' yer alıyor. Mobil geliştiricilerin ve bilişim sektöründeki herkesin katılımına açık olan 'indir.com Mobil Etkinlik' kayıtları Eventbrite üzerinde devam ediyor.

Etkinlikte Kurtuluş Erek (Advertiser Accounts Team Leader - ReklamAction), Güven Çatak (Founder Director at Bahcesehir University Game Design Graduate Program a.k.a. Master BUG), Kaan Gülten (Webtures Kurucusu), Murat Can Demir (Yazılım Mühendisi), Onur Doğan (Camekan Kurucusu), Hasan Yalçın (Senior UI/UX Designer) ve Hasan Yaşar (indir.com Yönetici Ortak) konuşmacı olarak yer alacak. Bu isimlerin dışında etkinlikte sunum yapacak diğer konuşmacılar ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

indir.com Mobil Etkinlik hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için http://www.mobiletkinlik.com/, kayıt olmak için http://mobiletkinlik.eventbrite.com/ linkleri ziyaret edilebilir. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title