Haberler

Independent Gazetesi: Beşiktaş Arsenal'ı Yenecek

Güncelleme:

İngiliz Independent gazetesi, bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak maç öncesinde temsilcimiz Beşiktaş'ın maçı kazanacağını gerekçeleriyle yazdı.

İngiliz Independent gazetesi, Beşiktaş-Arsenal maçı öncesinde iddialı bir tahminde bulundu ve bunun için 7 gerekçe gösterdi. Gazete, Beşiktaş'ın Arsenal'i yeneceğini öne sürürken bunun için 7 gerekçe saydı:

1-Yorgunluk. Arsenal, Cristal Place ile oynadığı maçta 90 dakika savaşmak zorunda kaldı, galibiyeti uzatmalarda buldu. Beşiktaş maçına hazırlanacak zamanı olmadı.

2- Slaven Bilic : Eğer heavy-metal seven, sigara tiryakisi Slaven Bilic'in nerede çalıştığını bilmiyorsanız artık öğrenmiş oldunuz. Hipi teknik adam, Hırvatistan'ı çalıştırırken İngiltere'ye karşı, büyük bir zafer elde etti.

"YÖNETİMİN VERECEĞİ PRİM, OYUNCULARA MOTİVASYON OLABİLİR"

3-Beşiktaş'ın bonusu: Şampiyonlar Ligi'nde oynamak Beşiktaşlı birçok futbolcu için başlı başına motivasyon kaynağı olabilir. Ama yönetimin vereceği ekstra motivasyon olacak. Beşiktaş, Arsenal'i elerse ceplerine 850 bin pound girecek.

4-Sakatlıklar: Per Mertasacker, Gibbs sakat. Mesut Özil ve Podolski kadroya alınmadı. Yaya Sanago da Türkiye'ye götürülmedi.

5-Hakem: Milorad Mazic, Dünya Kupası'nda kötü maçlar yönetti. Almanya maçından sonra Portekiz teknik direktörü Paulo Bento ve Arjantin maçından sonra İran teknik direktörü Carlos Queiroz hakemi eleştirdi. Queiroz, "Bu adam bu gece ya ya da ömrünün kalan kısmında nasıl uyuyacak?" dedi.

"DEMBA BA, MOURINHO'YA KENDİSİNİ KANITLAMAK İSTEYECEK"

6-Demba Ba: Demba Ba, bu maçı Jose Mourinho'ya kendisini Chelsea'den göndermekte haksız olduğunu göstermek için bir fırsat olarak görüyor.

7-Karışıklık: Arsenal, İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı ile Sabiha Gökçen arasında mekik dokudu. Bu yüzden basın toplantısı bile düzenleyemediler. Ayrıca Olimpiyat Stadı'nda 45 bin taraftar "düşmanca" bir atmosfer yaratacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

1903:

ağzından bal damlıyo la inşallah kazanır BEŞİKTAŞ

18
4
yanıtYanıtla
KARA KARTAL:

heralde yani başka ne olacaktı ki

7
0
yanıtYanıtla
töre:

1-0 olsun bizim olsun haydin kartallar bastırın ve bitirin ingilizlerin işini ayrıca içimizdeki ingilizlere de kapak yapın..

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title