Haberler

İncirliova Ramazanı Coşkuyla Yaşıyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale tarafından geçtiğimiz yıl ilk defa gerçekleştirilen iftar sofrası ve Ramazan eğlenceleri bu yıl tekrar organize edilerek geleneksel hale getirildi.

Bazı hayırsever vatandaşların katkılarıyla birlikte her gün yaklaşık 650 kişiye iftar yemeği veren İncirliova Belediye Başkanlığı, iftar sonrasında organize ettiği tiyatro gösterileriyle de vatandaşlara hoş dakikalar yaşatıyor.

İncirliova Atatürk Meydanı'nda kurulan İftar Sofrasında vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Kale; "İlk defa geçtiğimiz yıl kurduğumuz İftar Sofrasını bu yıl da organize ederek geleneksel hale getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Her gün yaklaşık 650 vatandaşımızla birlikte iftarımızı açmanın yarı Sosyal Hizmetler Birimimiz tarafından tespit edilen bazı yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine sıcak yemek servisi de yapmaktayız. Ayrıca tespit ettiğimiz bazı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı desteğinde de bulunuyoruz" dedi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER SAHNE ALIYOR

Tralles Sanat Tiyatrosu Oyuncuları tarafından hazırlanan Hacıvat - Karagöz, Aşuk ile Maşuk başta olmak üzere birçok tiyatro oyununun sergilendiği Ramazan Şenlikleri'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Tiyatro gösterilerinin yanı sıra Tasavvuf Grubu, Kur'an Dinletisi, Ozan Arif, İncirliova Belediyesi Halk Müziği Korosu, Mehteran Gösterileri, Halk Oyunları, Romen Orkestrası, Mehteran Takımı gösterileri, Semazen, Yerel Sanatçılar tarafından hazırlanan birçok gösteri Ramazan Ay'ı boyunca ücretsiz olarak vatandaşlara sunulacak.

Düzenlenen etkinliklere ilişkin kısa bir açıklama yapan Başkan Kale; "İncirliova Belediye Başkanlığı olarak vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Temel belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetlere de büyük önem vermekteyiz. Vatandaşlarımız için ücretsiz olarak organize ettiğimiz Ramazan Şenlikleri'ne olan yoğun katılımdan dolayı büyük mutluluk duymaktayız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gürşat Kale İncirliova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title