Haberler

Öğrenci Servisi Otomobille Çarpıştı: 2 Ölü, 14 Yaralı

Güncelleme:

Aydın'ın İncirliova İlçesi Kızılcaköy mevkiinde, bir otomobil ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, öğrencileri taşıyan servis minibüsü karşıdan gelen bir otomobille çarpıştı, 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

OTOMOBİL VE SERVİS ÇARPIŞTI

Kaza, Aydın- İzmir Karayolu'nun İncirliova Kızılcaköy Mevkisi'nde, bugün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Aydın'dan İzmir yönüne giden Feyzullah Yolçi'nin kullandığı 09 FV 023 plakalı otomobil, karşıdan gelen ve Germencik'teki bir özel okulun öğrencilerini taşıyan Ahmet Barut yönetimindeki 09 P 5127 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan minibüs devrildi. Devrilen minibüsün muavini Gani Orcan olay yerinde, ağır yaralanan otomobil sürücüsü Feyzullah Yolçi ise kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

14 KİŞİ YARALI OLARAK KURTULDU

Minibüste sıkışan şoför Ahmet Barut ile 14 öğrenci ise kazayı yaralı olarak atlattı. AKS 110 ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan minibüs şoförü Barut ile yaralı öğrenciler Ahmet Eren Altıntaş, Neriman Sivri, Emre Salafur, Furkan Tekeli Aydın Devlet Hastanesi, Berkay Bulut, İrem Özcan Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, Merve Toy, Seray Bozdağ, Ezgi Su Doğan, Berkay Demir, Mehmet Tekeli, Mustafa Kömür, Emre Akıllı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İncirliova İzmir Aydın 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

ŞAKİR:

Taşımalı eğitim istemiyoruz.

4
6
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Trafikte zamanla randevu olmaz. Ama servis araçları özellike OKUL SERVİS ARAÇLARI ZAMANLA YARIŞARAK SEFER YAPIYOR. Bu sabah Ankara Ümitköyde milyonda bir ihtimal olabilecek olasılıklı bir servis dönerek yan yatmıştı. İstezeniz o kazayı yapamazdınız bereket daha öğrencileri almamış almak için giderken kaza olmuştu. TRAFİKÇİLERE, ZABITALARA BELEDİYELERE bir kez daha seslenmek isterim. SERVİSLERİN ve MİNİBÜSLERİN MEZBAHAYA HAYVAN TAŞIR GİBİ YAPTIKLARI BU SEFERLERİ ÖNLEYİN

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah acil şifalar versin. umarım ölü sayısı artmaz. allah yardımcıları olsun. çok üzücü

3
3
yanıtYanıtla
turko:

köyleri, tarımı, . hayvancılığı bitir tabi ki okul da kapanır, köy de sonra israilden yumurta uruguaydan sığır Kenya dan saman taşırız . . . . . . . .

4
0
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Hep aynı nakarat:Yetkili beyler, vicdanı olanlar, milletinin çocukları vatandaşı sevenler. ŞU SERVİS SORUNUNU servislerin ZAMANLA YARIŞMASINI ÖNLEYİN. Servis ve diğer araçlara plaka vererek haksız kazanç sağlamayı bırakın. Plakaları trafik veya belediye araçlara belli bir süreliğine kiraya versin. HEM BELEDİYELER PARA KAZANIR, HEMDE PLAKA VURGUNUNUN ÖNÜ KESİLİR.

3
1
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

çok üzücü bir durum ALLAH ölenlere rahmet etsin yakınlarına sabırlar versin yaralılara da acil şifalar versin amin

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title