Haberler

İncirliova Belediyesi 3 Bin Kişiye Aşure İkram Etti

İncirliova Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla her yıl düzenlediği Aşure hayrını bu yıl İncirliova Sanayi Sitesi’nde vatandaşlara ikram etti.

İncirliova Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla her yıl düzenlediği Aşure hayrını bu yıl İncirliova Sanayi Sitesi'nde vatandaşlara ikram etti.

Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin de katıldığı etkinlikte yaklaşık 3 bin vatandaşa aşure ikramında bulunulurken havanın sıcak olmasından dolayı etkinliğe katılan tüm vatandaşlara birer adet İncirliova Belediyesi armalı şapka da hediye edildi.

Aşure kazanın başına geçen ve etkinliğe katılan vatandaşlara aşure ikramında bulunan Belediye Başkanı Gürşat Kale; "Mübarek bir aya daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. İncirliova Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunarak bir araya geldik. Birlik ve beraberliğin simgesi olan bu mübarek günlerin ülkemize, milletimize ve İslam Dünyası'na hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gürşat Kale İncirliova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title