Haberler

İncirlik Emniyet Amiri, Makam Odasında İntihar Etti

Güncelleme:

Adana'da İncirlik Polis Merkezi Amiri 41 yaşındaki Mehmet Akif Durak, makam odasında tabancasını başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi'ndeki İncirlik Polis Merkezi'nde görevli Emniyet Amiri Mehmet Akif Durak, öğlen saatlerinde işyerine geldi. Uzun süre odasından çıkmayan amirlerinin yanına giren polis memurları, Durak'ı tabancayla vurulmuş halde buldu. Haber verilen sağlık ekibi, Durak'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri polis merkezinde inceleme yaptı. Durak'ın cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Emniyet Amiri Mehmet Akif Durak'ın, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında son olarak, 'Yaşayan ölülere yas tutulmaz', 'Kafana göre dön dünya, ne sen umurumdasın ne de senin gibi dönenler', 'Evet ben değiştim ama herkese hak ettiği değeri verecek kadar değiştim' cümlelerini paylaştığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncirlik Sarıçam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (65)

uşaklı psikopat:

şu karakol emniyet amirlerine kıl oluyorum.

10
51
yanıtYanıtla
sungur:

Tövbe Estafurullah Tövbe de Kürtlerin Türkiye ye Verdiği Zararı Hristiyanlar Vermiyo. . . . . Aklımada Gelmiyo Değil Yahudiler gibi kürtlerde lanetlendimi

17
39
yanıtYanıtla
KÜRDİ:

KÜRTLER OLMASA ZATEN TÜRKİYE DİYE BİR ÜLKE YOKTU ASIL YAHUDİ SENİN GİBİLERİDİR HERBİRİNİZ BİR ÜLKEDEN GÖÇ EDİP TÜRKİYE GELMİŞSİNİZ KÜRTLERE LAF ATIYORSUN HİÇBİRİNİZDE MÜSLÜMAN DEĞİLSİNİZ

yanıt15
yanıt10
katran:

duygusal bunalıma girmiş rahmetli bundan siyasi sonuç çıkarana mallar var

28
6
yanıtYanıtla
CekilmezMobil-IOS:

Bizim polis lerin hep sinin piskolojik destege ihtiyaci var artik adamlar meslegi geregi okadar pis seyler goruyorlar hayliyle piskolojik problem yasiyorlar Allah yardimcilari olsun

31
2
yanıtYanıtla
ne oldum degil ne olacam de cincom:

incirlik olunca düsünmek lazim amerika israil falan bunda parmagi olabilir arastirilsin

29
3
yanıtYanıtla
Mobbbing dinen ve hukuken yasaktır...:

muhtemelen mobbing kurbanıdır. . yarın olayı örtmek için kredi kartı borcu vardı. . vs diye kamuoyunu yanıltırlar. . . Genelliklede il müdürlerinin öellikle de meniyet ve tarım müdürlerinin sistemli mobbingi ile bu tip olaylar olmakta ancak valiler bu ve benzeri olayı il müdürlerini koruyarak örtmektedir. .

29
1
yanıtYanıtla
altayei:

intihar olduguna inanmıyorum

22
4
yanıtYanıtla
kahrolsun; suuidiyonistler:

suudiyonistlerin; gelecegini; duyunca; zavalli; soka; girdi; herhalde

11
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah rahmet etsin meknin cennet olsun

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title