Haberler

İncesu Belediyesi Yol Yapım Çalışmaları ile Birlikte Hayvancılık Yapan Vatandaşlara da Destek...

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol açma ve genişletme çalışmalarının yanı sıra, bölgede hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara da destek veriyor.

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol açma ve genişletme çalışmalarının yanı sıra, bölgede hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara da destek veriyor.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 2016 yılı yatırım programında yer alan çalışmaların Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi. Başkan Karayol, imar planındaki yolların açılması, mevcut yolların genişletilmesi, istinat duvarlarının çekilmesi, istinat duvarı çekilen yerlerde dolgu malzemelerinin yapılması çalışmalarından sonra sıcak asfalt çalışmalarına başlanılacağını bildirdi.

2016 yılı içerisinde önceden altyapı çalışmaları tamamlanan yerlerde sıcak asfalt uygulaması yapılacağını ve 15 bin ton asfalt kullanılacağını açıklayan Başkan Karayol, "Yol çalışmalarının yanı sıra belediyemize bağlanan kırsal alanlarda tarım ve hayvancılığa destek vermek için özellikle sulama kanallarının yapılması ve su borularının döşemesini de yapıyoruz. Bu sayede hayvanların sulanması sağlanacak. İlk etapta İncesu merkezde yer alan Tekke Dağı'nın çevresinde çalışmalarımızı yaptık. Vatandaşlarımızın müracaatlarını dikkate alarak ihtiyaç olan diğer yerlerde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekeriya Karayol İncesu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title