Haberler

İncesu Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başladı

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol genişletme ve istinat duvarı çekme çalışmalarının tamamlandığı yerlerde sıcak asfalt çalışması yapıyor.

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol genişletme ve istinat duvarı çekme çalışmalarının tamamlandığı yerlerde sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Kızılören Ötebatan mahallesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, " İncesu Belediyesi olarak 2016 yatırım programında yer alan Kızılören mahallemizdeki yerleşim birimlerindeki yaklaşık 20 km'lik yolun sıcak asfalt çalışmalarına bugün itibariyle başlamış durumdayız" dedi.

"Kızılören mahallemizde coğrafi şartların çok zor olması burada daha öncede yapılan yollarda görüş mesafesinin bulunmaması, iki aracın yan yana geçememesi ayrıca yolların yanındaki uçurumlar dikkate alınarak yolların genişletilmesi istinat duvarlarının çekilmesi, gerekli dolgu malzemelerinin yapılmasına 2016 yılı Nisan ayında başlamıştık" diyen Başkan Karayol, " Bu çalışmalarımızı tamamlayarak bugün itibariyle de3 etapta yapacağımız sıcak asfalt çalışmalarının ilk etabına Ötebatan mahallemizde başladık. Ötebatan mahallesi ve Sarıkürk'lü çardaklar mahallesi arasına toplam 5.000 ton sıcak asfalt çalışmasını 2 gün içerisinde tamamlayarak daha sonrada Belediyemiz bütçe imkanları çerçevesinde 2 etap sıcak asfalt çalışması ile de toplam 20km'lik çalışmamızı 2016 yılı içerisinde yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. İnşallah vatandaşlarımız yapmış olduğumuz bu yolları kazasız belasız iyi günlerde kullanırlar." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekeriya Karayol Kızılören İncesu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title