Haberler

İncesu Belediyesi 'İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi'ne Katkıda Bulunmak İçin Milli Eğitim...

Pınarbaşı Belediyesi, 'İyilikte Yarışan Sınıflar' projesine katkıda bulunmak için Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte toplantı yaptı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile İnsani Yardım Derneğinin birlikte yürüttüğü İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi kapsamında, yetim çocuklara yardım etmek için her okulda her sınıfa kumbara koydu. Toplanan paraları Türkiye'de yaşayan tüm yetim çocuklara ulaştırılıyor. Bu proje kapsamında İncesu Milli Eğitim Müdürü Mehmet İmir, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol'u makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi. İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "Bugüne kadar okullara ve eğitime sürekli destek verdik" dedi.

Başkan Karayol, "Okullara mini futbol sahaları, basketbol sahaları, okulların çevre düzenlemelerini, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için kitap dağıtımı yaptık ve temizlik malzemeleri dağıttık. Bu projede de elimizden gelen maddi manevi tüm desteği sağlayacağız. İnşallah yapmış olduğumuz bu hizmetlerle öğrencilere bizde katkıda bulunarak ilçemizdeki ve ülkemizdeki çocuklarımızın daha iyi yerlere gelmesini sağlarız" ifadesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Zekeriya Karayol İncesu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title