Haberler

İncesu Belediyesi Araç Filosuna 4 Yeni Araç Daha Kattı

İncesu Belediyesi genişleyen hizmet alanı ile birlikte ilçenin her bir köşesine en iyi hizmeti götürebilmek adına araç filosuna 4 yeni araç kattı.

İncesu Belediyesi genişleyen hizmet alanı ile birlikte ilçenin her bir köşesine en iyi hizmeti götürebilmek adına araç filosuna 4 yeni araç kattı.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 2004 yılında Belediye Başkanı seçildiğinde İncesu Belediyesinin araç filosunda 20 adet araç bulunduğunu, şuanda İncesu Belediyesi araç filosunda yeni alınan araçlarla birlikte toplamda 54 adet araç bulunduğunu açıkladı.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "Belediye Başkanı olarak seçildiğim zaman ilçemizin sınırları 12.000 bin hektardı Kanun gereği bütün köylerimizin mahalle olarak bağlanması sonucunda şuanda hizmet alanımız 92.000 bin hektara çıktı alan olarak 8 kata yakın büyüdük. Nüfusumuz 7.000 iken şuanda 25.000 civarında 5 yıl içerisinde nüfusumuzun 50.000 ulaşması için program yapıyoruz bu kapsamda büyüyen hizmet alanımızla vatandaşlarımıza da daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek adına Belediyemizin kendi bütçe ve imkanları ile bugün belediyemiz araç filomuza kattığımız 4 yeni aracın açılışını yapıyoruz" dedi.

Karayol, "3 aracımız 2016 modeldir. Hidrolik kepçe, Çöp aracı, Kamyonumuz ve Süksün mahallemizde kullanılmak üzere Cenaze yıkama aracı almış bulunuyoruz, İnşallah bu araçlarımız kazasız belasız İlçemize ve vatandaşlarımıza hizmet eder" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekeriya Karayol İncesu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title