Haberler

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol TOKİ Şantiyesini Ziyaret Etti

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Sultan Sazı mahallesinde inşaatı devam eden 4. Etap TOKİ konutlarının şantiye alanına giderek şantiye şefinden inşaat hakkında detaylı bilgi aldı.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Sultan Sazı mahallesinde inşaatı devam eden 4. Etap TOKİ konutlarının şantiye alanına giderek şantiye şefinden inşaat hakkında detaylı bilgi aldı.

Başkan Karayol, "Belediyemiz talep toplama yöntemi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından ihale edilen 4. Etap TOKİ şantiyesinde bulunuyoruz. Şantiye şefimiz Koray Bey çalışmalar hakkında bize bilgi verdi. 4. Etap TOKİ uygulamamız toplam 52 blok 643 konuttan ibaret, burada 2 adet Cami, 2 adet ticaret merkezi, 1 adette sosyal tesis, parkları, oyun grupları, alt yapı üst yapı çalışmalarıyla yeşil alanları ile Zemin,1,2 olmak üzere 3 katlı doğalgazlı, asansörlü villa tipi çok muhteşem bir proje. İnşallah 2018 Haziran ayı sonuna kadar projemiz tamamlanarak hak sahipleri evlerine oturacaklardır" diye konuştu.

Başkan Karayol, "Bu kapsamda İncesu merkez Sultan Sazı mahallesindeki bu çalışmanın dışında Örenşehir mahallesinde 200 konut Saraycık mahallesinde 434 konut olmak üzere toplam 1277 konuttan oluşmaktadır. Bize gelen en çok soru ise 5 Etap TOKİ yapılıp yapılmayacağı konusunda şuanda İmar ve Şehircilik müdürlüğümüz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor 4. Etap bittikten sonrada inşallah 5. Etap konutlarına başlayacağız" ifadesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Zekeriya Karayol İncesu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title