Haberler

İncesaz Forum Kayseri'de

Forum Kayseri ramazanda İncesaz müzik Grubu’nu terasında ağırlıyor.

Forum Kayseri ramazanda İncesaz müzik Grubu'nu terasında ağırlıyor. Geleneksel Türk müziğini modern tınılar ile yorumlayan grup, 2 Temmuz'da Kayserililere müzik ziyafeti yaşatacak.

Kayseri'nin gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri, 11 ayın sultanı Ramazan ayında gerek yaptıkları dizi müzikleri gerekse albüm çalışmaları ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan İncesaz Müzik Grubu'nu ağırlayacak. 2 Temmuz Cumartesi saat 18.00'de yapılacak ücretsiz konserde İncesaz, sevilen parçalarını Kayserililer için seslendirecek. Tanbur, kanun, kemençe gibi geleneksel sazları kullanarak, çağdaş tınılar, armoniler ve düzenlemeler ile klasik Türk müziğini yeniden yorumlayan ve yeni bir yaklaşım getiren grup, özellikle İkinci Bahar, Ekmek Teknesi, Çınaraltı, Sev Kardeşim gibi ünlü dizilere yaptıkları müziklerle tanınıyor.

MUHTEŞEM ERCİYES MANZARASI KONSERE EŞLİK EDECEK

İncesaz konseri Forum Kayseri'nin terasında yapılacak. İlk kez bir etkinlik için terasını açacak olan Forum Kayseri'deki konsere görkemli Erciyes Dağı da eşlik edecek, dinleyiciler manzara eşliğinde konseri izleyecek.

Öte yandan konsere tüm Kayserililer davet edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erciyes Kayseri Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title