Haberler

İnce: "Balıkesir, Kuvayi Milliye Şehridir"

CHP Yalova Milletvekili İnce: - "(AK Parti Balıkesir Milletvekili Babuşcu'nun sosyal medyadaki sözleri) Balıkesir, Kuvayi Milliye şehridir.

CHP Yalova Milletvekili İnce: - "(AK Parti Balıkesir Milletvekili Babuşcu'nun sosyal medyadaki sözleri) Balıkesir, Kuvayi Milliye şehridir. Balıkesir, direnişin şehridir. Böyle bir şehre öyle bir milletvekili yakışmıyor" CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu'nun, sosyal medyadaki sözlerine ilişkin, "Balıkesir, Kuvayi Milliye şehridir. Balıkesir, direnişin şehridir. Böyle bir şehre öyle bir milletvekili yakışmıyor" dedi.İnce, partisinin Çiftlikköy Teşkilatı tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.Toplantı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnce'ye, Babuşcu'nun sosyal medyada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihteki 16 Türk devletini temsil eden askerlerle çekilmiş fotoğrafının altına yazdığı, "Bu resim, okunması gereken bir resim. Filistin'i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı'yla Cumhurbaşkanımızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabii ki Sayın Cumhurbaşkanımızın zekası. 600 yıllık imparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" sözleri soruldu.Babuşcu'ya tepki gösteren İnce, şöyle konuştu: "Balıkesir, Kuvayi Milliye şehridir. Balıkesir, direnişin şehridir. Böyle bir şehre öyle bir milletvekili yakışmıyor. Yani Cumhuriyet'le dalga geçmek, Cumhuriyet'i 'ti'ye almak, Cumhuriyet'i reklam arası olarak nitelendirmek, terbiye sınırlarını aşan bir konuşmadır. Bu, yeniden milletvekili olmak için padişahın gözüne girmek isteyen Balıkesir Milletvekili'ne benim bildiğim Balıkesirliler çok iyi cevap vereceklerdir, ders vereceklerdir. Balıkesirliler, önümüzdeki seçimde Cumhuriyet'e hakaret eden bu milletvekiline öyle bir haddini bildirmeleri lazım ki Osmanlı tokadı gibi haddini bildirirler diye düşünüyorum." ..

Kaynak: AA / Politika

Muharrem İnce Balıkesir Ak Parti Yalova Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

SerkanMobil-IOS:

Içmeyenide görüyoruz size herşey müstehak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title