Haberler

    İnanılmaz Ölüm! Zebra Desenli Formayla Safariye Çıktı, Zebra Saldırdı

    Güncelleme:

    Tanzanya'da safariye çıkan Newcastle United taraftarı John Kearsley, zebra desenli formasıyla ormanda gezerken zebraların saldırısına uğradı ve yaşamını yitirdi.

    John Kearsley adındaki Newcastle United taraftarının trajik ölümü İngiltere basınında geniş yankı uyandırdı. 38 yaşındaki John Kearsley, ailesiyle birlikte gittiği safaride hayatını kaybetti. İşin en trajik kısmı ise üzerinde Newcastle United forması bulunan taraftarın bir "zebra" tarafından öldürülmesi oldu.

    ROMANTİK TATİL FELAKETE DÖNÜŞTÜ

    Eşi Doreen ile birlikte 10.evlilik yıldönümlerini kutlamak için Tanzanya'ya giden ve burada safariye çıkan John Kearsley, araçlarına 100 metre uzaklıkta bulunan bir erkek Zebra'nın saldırısı sonucu bu romantik tatil bir felakete dönüştü.

    FORMA ORJİNAL DEĞİL

    John Kearsley'nin otopsi raporunda "uyuşturucu maddeye rastlandığı" iddia edilirken, Newcastle taraftarının sürekli olarak sarhoş olduğu belirtildi. Haberde ayrıca John Kearsley'nin giydiği formanın orijinal olmadığına dikkat çekildi.

    2009 YILINDA DA AYNISI YAŞANMIŞTI

    Benzer bir olay 2009 yılında yine Newcastle forması giyen bir Britanyalı turistin daha başına gelmiş ve o taraftar da bir Zebra tarafından öldürülmüştü.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Tanzanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (74)

    atamobilWeb@haberler.com:

    Ata demirerin 8 yıl önceki fotoğrafını koymuşlar, haber yapmışlar

    139
    0
    yanıtYanıtla
    HÜLYA HÜNERLİ:

    BENCE BUNU ASLANLAR ZEBRA SANIP PARCALAMIŞLARDIR

    64
    2
    yanıtYanıtla
    gozdeMobil-ANDROID:

    ata demirel sandım bi an

    38
    0
    yanıtYanıtla
    buraqmobilWeb@haberler.com:

    Ata demirer sananlar.... toplaniyoruz

    38
    0
    yanıtYanıtla
    haci ahmetMobil-ANDROID:

    ata Demirer ne kadar benziyor

    33
    0
    yanıtYanıtla
    bak sen hele:

    bie an ATA DEMİRER sandım adamı :)

    31
    1
    yanıtYanıtla
    23:

    ilk bakışta ata demirere ne kadar benziyor

    27
    1
    yanıtYanıtla
    coşkun:

    iyiki fener forması giymemiş yoksa aslan tecavüzüne uğrayabilirdi

    21
    3
    yanıtYanıtla
    sabri reyizmobilWeb@haberler.com:

    Ula birde erkek zebra öldürmüş, acaba nasil öldürdü Hani akla gelmiyo değil yani, zebranin intikamı. ...

    22
    0
    yanıtYanıtla
    azeri roman:

    ALLAH RAHMET ETSIN AHIRETINDE VERSIN. . . BIR BESIKTASLI OLARAKDAN TUM BESIKTASLILARA SAKIN SIZDE GITMEYIN. . . . . . ))))))))))))

    18
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title