Haberler

İnan Kıraç: Çalışmalar Faydalı Fakat Bugün Benim Oyum 'Evet' Değil

Güncelleme:

Galatasaray Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Riva ve Florya arazilerinin satışıyla ilgili "Yapılan çalışmalar faydalı ancak Türkiye'nin içinde bulunduğu durum nedeniyle beklemeliyiz." dedi.

Galatasaray'ın Olağanüstü Genel Kurulu, UNIQ İstanbul Gösteri Merkezi'nde yapıldı. Galatasaray'ın gayrimenkulleri Riva ve Florya'nın değerlendirilmesi konusunda Yönetim Kurulu'na tam yetki verilmesi için oylama gerçekleştirilecek olan tarihi kongrede söz alan Galatasaray Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Riva ve Florya'yı değerlendirmek yerine, kulübün haklarının aranmasını gerektiğini savunarak, "Federasyonların ve devletin kur farkından doğan zararları için bu kulüplere destek vermesi gerekiyor. Çok güzel bir çalışma yapılmış. Acaba bugün doğru bir gün mü? Bu toplantı yeterli bir toplantı mı? Bir referandumla Galatasaray üyesi olan herkesten görüş sorulmalı. Yapılan çalışmalar faydalıdır ama bugünkü şartlar altında bu yetkiyi, Türkiye'nin içinde bulunduğu durum nedeniyle beklemeliyiz" dedi.

"ÖNÜMÜZÜ GÖRMEMİZ GEREK"

Kıraç, "Çalışmalar kaybolmaz, dursun. Önce önümüzü görelim." diyerek, "İngiltere, Avrupa Birliği'nden çıkma kararı verdikten sonra parasının değeri yüzde 25 değer kaybetti. İngiltere'de emlak fiyatları yüzde 15 geriledi. Türkiye'nin önümüzdeki 3 ay içinde ne durumda olacağını görmemiz lazım. Acil paraya ihtiyacımız var. Bugünkü çözüm değildir. Dikkat ederseniz, ilk paranın girişi, önümüzdeki senenin ortasına denk geliyor. Madem ki bu kadar sıkıntılı günler geçirdik, bunu biraz daha çekelim. Yönetimimiz çalışsın. Bugün bu karar için benim oyum 'evet' değildir." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray İnan Kıraç İstanbul Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title