Haberler

İmperial Hastanesi İdmanocağı Antrenörü Çokşen Açıklaması

Bayanlar Voleybol 1. Lig'in 6. haftasında sahasında Bursa Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 mağlup olan İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın antrenörü Gökhan Çokşen, yenilgiden ötürü üzgün olduklarını söyledi.

Bayanlar Voleybol 1. Lig'in 6. haftasında sahasında Bursa Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 mağlup olan İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın antrenörü Gökhan Çokşen, yenilgiden ötürü üzgün olduklarını söyledi.

Çokşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediyespor karşısında yenilgiyi hak eden bir oyun ortaya koymadıklarını belirterek, karşılaşmada son hamleleri yapamadıklarını ifade etti.

Karşılaşmanın 4 setinin baş başa bir mücadele ile geçtiğini, ilk seti kıl payı kaybettiklerini, ikinci seti ise kazanmasını bildiklerini belirten Çokşen "Daha sonraki setlerde çok iyi oynamamıza rağmen oyuncularımızın bireysel hatalarının yanı sıra son hamleleri de yapamayınca sahadan 3-1 yenik ayrıldık. Hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Kendi sahamızda Bursa Büyükşehir Belediyespor karşısında yaşadığımız mağlubiyetten ötürü çok üzgünüz" dedi.

Müsabakadan en az 1 puanla ayrılmaları gerektiğini dile getiren Çokşen, "Takımın pasörlerinden Gizem Giraygil'in maçta sakatlanarak oyundan çıkması bizi olumsuz etkiledi. Çarşamba günü deplasmanda Galatasaray ile pazar günü de sahamızda Salihli Belediyespor ile yapacağımız maçlardan puanlar alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title