Haberler

İmo'dan, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın'a Ziyaret

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın’ı makamında ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu.

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın'ı makamında ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu.

Gaziantep'in sorunlarının masaya yatırıldığı bir dizi ziyaretler yapan İnşaat Mühendisleri Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şahinbey Kaymakamıyla makamında bir araya geldi. Mülki amirler, belediyeler başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya gelen inşaat mühendisleri çevre, imar, trafik ve birçok konuda görüş alışverişinde bulunuyor. Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın'ı ziyaret eden Başkan Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri Şahinbey ilçesinin sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunarak, özellikle ilçenin imar, çevre, kentsel dönüşüm ile trafikte karşılaşılan sorunları masaya yatırdı. Başkan Meriç, "İnşaat Mühendisleri Odası olarak her konuda olduğu gibi kentin imar, çevre, kentsel dönüşüm ve trafik sorunu başta olmak üzere bir konu üzerinde görüş alışverişinde bulunuyoruz. Görüşlerimizi iletiyor ve çözüm noktasında işbirliği yapmak istediğimizi belirtiyoruz. Bu gün burada da bu konular üzerinde görüşmeler yaptık ve kaymakamımızdan tam destek aldık. Bu güçle çalışmalarımızı hızlandırarak devam ettireceğiz " dedi.

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman bir araya geldiklerini ve görüşlerini değerlendirdiklerini söyledi. Aydın, "Tüm kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum örgütleriyle her zaman birlikte çalışmaya hazırız. Yaptığımız projeleri paylaştık ve daha sık bir araya gelme isteğimiz ifade ettik" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Meriç Şahinbey Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title