Haberler

İmecikliler Yayla Şenliklerinde Buluştu

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde düzenlenen "12. Beydağları İmecik Yayla Şenlikleri", İmeciklileri bir araya getirdi.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde düzenlenen "12. Beydağları İmecik Yayla Şenlikleri", İmeciklileri bir araya getirdi.

12. Beydağları İmecik Yayla Şenlikleri'ne Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, siyasi parti ilçe başkanlar, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Antalya Mehteran Grubu gösterisinin yanı sıra yöresel halk oyunları ve eğlencelerin de düzenlendiği şenliklerde ünlü sanatçı İsmail YK, Fatih Burdurlu,Nurcan Altınok, Öznur Özaslan, Erdal Kara ve Korkuteli Istanaz Müzik Grubu da konserler verdi.

Şenliklerin organizasyonunu üstlenen Baturalp Turizm'in sahibi Şenlik Ağası Hamdi Sarıca, "İmecikliler olarak Beydağları'nın zirvesinde 2200 rakımlı yaylamızda birlik ve beraberlik içinde yılın en iddialı organizasyonunu gerçekleştirdik. Katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Samani Erol Tanrıkulu Korkuteli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title