Haberler

İmecikliler Şenliğe Hazır

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik köyünde düzenlenen 10.Beydağları İmecik Yayla Şenlikler 6-7 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik köyünde düzenlenen 10. Beydağları İmecik Yayla Şenlikler 6-7 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Ülkenin değişik illerinden binlerce İmecikliyi bir araya getiren 10. Beydağları İmecik Yayla Şenlikler için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten İmecikliler Sosyal-Kültürel, Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Durmaz, bu yıl kutlamaların daha da renkli geçeceğini söyledi.

Şenlik hazırlıklarına yaklaşık iki ay önceden başladıklarını belirten Durmaz, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da misafirleri temsili olarak kurdukları kıl çadırlarda ağırlayacaklarını söyledi.

Bu etkinliklerle hem binlerce kişinin kaynaşmasını hem de unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve görenekleri gençlere aktarmaya çalıştıklarını belirten Dernek Başkanı Adem Durmaz,

"her yıl olduğu gibi bu yılda Beydağları İmecik Yayla Şenliği coşkulu geçecek. Bizlere en büyük desteği, çevre il ve ilçelerden gelen konuklarımızın vereceğini düşünüyoruz. Bu nedenle yayla şenliğimize tüm konuklarımızı bekliyoruz" dedi.

Şenliklerde Ankaralı Ayşe, Mahmut Asar, Ümmü Erbil ve Musa Taş konser verecek. Şenlik kapsamında şenliğe katılan misafirlere ekmek arası kavurma, ayran ve helva ikramı yapılacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Durmaz Korkuteli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title