Haberler

İmecikliler Derneği Altıncı Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

İmecikliler Sosyal, Kültürel, Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği 6.Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.
Antalya'nın Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi Hamleder Derneği binasında gerçekleşen toplantıda yeni yönetim oluştu.

İmecikliler Sosyal, Kültürel, Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği 6.Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Antalya'nın Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi Hamleder Derneği binasında gerçekleşen toplantıda yeni yönetim oluştu. Toplam 479 üyesi olan İmecikliler Sosyal, Kültürel, Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği'nin Divan Başkanlığına Süleyman Demir, Murat Çetinkaya, Muhammet Sarıca seçildiler. Divan seçiminden sonra Derneğin faaliyet raporu okundu.

Faaliyet raporunu okuyan Adem Durmaz, "10 yıl önce kurulan derneğimiz, İmecik Köyü yaylasında yapılan etkinliklerde üstlendiği misyona uygun olarak bugüne gelmiştir" derken, Onursal Başkanı Nazif Şahin ise 10 yıldan bu yana çalışmalarında bütün üyelerin katılımının sağlandığını söyledi.

Konuşmanın ardından Denetleme Kurulu raporu okunarak müzakere edildi.Tek listeyle gidilen Genel Kurulda teklifle açık oylama yapıldı. Açık oylamada liste oybirliğiyle seçildi.İmecikliler Sosyal, Kültürel, Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneğinin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Yusuf Küçükdurak, Galip Büyükcalgaz, Osman Çakmak, Cemal Yılmaz, Hüseyin Zeybek, yedek üyeliklere; Hüseyin Kocabaş, Halis Kiriş, Hayrettin Calgaz, Ali ihsan Küçükkeskin, Ramazan Paylı; denetleme kuruluna Ramazan Kiriş, Selami Küçükakşit, Süleyman Şahin; yedeklere Feryadi Küçüksolak,Tahsin Mestan, Ramazan Küçükkara." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Çetinkaya Süleyman Demir Antalya Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title