Haberler

İmecik Mahallesinde Asfalt Çalışması Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, oldukça bozuk durumdaki Korkuteli’ne bağlı İmecik mahallesinde asfalt çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, oldukça bozuk durumdaki Korkuteli'ne bağlı İmecik mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Datköy-İmecik arasında 30 kilometrelik yol onarılıp asfalt olacak.

Korkuteli'ne 35 kilometre uzaklıktaki 750 nüfuslu İmecik Mahallesi çukurlarla dolu olması nedeniyle bölge halkının öncelikli sorunu haline gelmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla 30 kilometrelik yolda asfalt çalışması başlatıldı. Kalıcı olması için önce bakım-onarım yapılan yol şimdi de satıh asfaltla kaplanıyor. Çalışmalar tamamlandığında Datköy-İmecik arasındaki yolda sorunsuz gidip gelebilecek.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, "Öncelikli olarak acil ihtiyaç duyulan mahallelerde asfaltlama çalışmalarımıza hız verdik. Bu çalışmaları yaparken gelişi güzel değil, ileriye dönük projelerin hayata geçirilebileceği şekilde titiz bir çalışmayla sürdürüyoruz. Çalışmalarımız kapsamında mahallelerimizde asfaltı eksik olan noktalardan başlayarak, bakım ve onarım yapılacak bölgelere doğru hareket ediyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Korkuteli inşa edeceğiz. Ekiplerimiz, inanılmaz bir yoğunluk ve özveriyle çalışıyorlar. Eski parçalanmış asfaltı sökerek yerine kaliteli ve yeni asfaltı dökeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak, asfalt çalışmalarının tamamlanması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Halkımızın bu çalışmalarımızdan çok memnun olduğunu biliyoruz ve bu memnuniyet bize bütün yorgunluğumuzu unutturuyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türel Korkuteli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title