Haberler

İMBAT Spor Basketbol Takımı Yurtdışı Vizesi İçin Finallerde

Güncelleme:

İmbat Spor Basketbol Takımı şimdi de Afyon'da yapılacak olan Türkiye finallerinde yurt dışı vizesi almak için mücadele edecek.

Soma'da her türlü sporsal faaliyetlerde yer alan İmbat Madenciliğe ait İmbat spor kulübü takımları her spor dallarında başarılar sergilerken İmbat Spor Basketbol Takımı Türkiye genelinde de başarılarından dolayı adından söz ettirmeye başladı.

İmbat Spor Basketbol Takımı salon sporlarında Soma Kaymakamlık turnuvalarından sonra FİBA 3x3' de finallere ambargo koydu. Soma'da şampiyon olan İmbat Spor Basketbol Takımı Soma'nın 3x3 planet.com dışında bırakılması nedeniyle final vizesi alamamıştı. 6-7 Ağustos 2016 Dikili etabında başarı gösteren İmbat Spor Basketbol Takımı geçen yıl olduğu gibi yine finallere gitmeye hak kazandı. Soma'yı yurt dışında temsil etmek için 13-14 Ağustos'ta Afyon'da yapılacak olan Türkiye Finalleri karşılaşmalarında mücadele edecek İmbat Spor Basketbol Takımının bu başarısı Soma'da Somalı sporseverleri gururlandırdı. Sporseverler, basketbol takımının finallerde de başarılı olarak Soma'nın adını yurtdışında da gururla duyuracaklarını söylediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Soma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title