Haberler

İmamoğlu ve Aladağ 'Da 'Eğitime Destek' Kampanyası

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Vatanda Eğitim Derneği tarafından, Aladağ ve İmamoğlu ilçelerinde ki bazı okullarda düzenlenen 'Eğitime Destek' kampanyasına katıldı.

İmamoğlu ilçesine bağlı Üçtepe Köyü, Aladağ ilçesine bağlı Akören ve Dölekli mahalleleri ilkokul ve ortaokullarında düzenlenen organizasyon ile Vatanda Eğitim Derneği ve bazı hayırseverler tarafından yapılan kırtasiye yardımları AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan'ın da katılımlarıyla öğrencilere dağıtıldı.

Gürkan ve Vatanda Eğitim Derneği Başkanı Gazi Sebahattin Aslan'ın yanı sıra İmamoğlu Kaymakamı Kürşat Özdemir, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, AK Parti Aladağ İlçe Başkanı Mahir Kılıç, AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Ali Ekiz, Aladağ ve İmamoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin de eşlik ettiği etkinlikte, katılımcılar, öğrencilerin yaşadığı mutluluğu ve heyecanı paylaştılar.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Milletvekili Gürkan, öğrencilerin istek ve hayata dair beklentilerini sordu ve onlarla uzun süre sohbet etti. Tüm amaçlarının ülkemizi geleceğe hazırlayacak ve yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesini sağlamak olduğunu belirten Gürkan, bu amaçla özellikle eğitim- öğretim alanında çok büyük ilerlemeler kaydedildiğini belirtti.

YENİLİKLER HAYATA GEÇİRİLİYOR

Yapılan etkinlikte öğrencilere seslenen Gürkan, "Her şeyin en güzeline layık olan çocuklarımıza teknolojinin tüm imkanlarının sunulmasını amaçlayan Fatih projesi gibi devrim niteliğindeki yenilikler hayata geçirilmektedir. Bunun yanında okullarımızın fiziki şartları iyileştirilmiş, öğretmen sayısı bu güne kadar olmadığı oranda arttırılmış ve ders kitapları ücretsiz dağıtılmaktadır. Çocuklarının eğitiminde zorlanan ailelere maddi destek sağlanmaktadır. Çocuklarımızın içeceği süte kadar devletimiz düşünmektedir. Sonuç olarak öğrencilerimizin eğitim öğretimi için tüm şartlar en iyi şekilde hazırlanmaktadır. Tüm bunların karşılığında ise öğrencilerimize düşen görev ise birbirlerini, milletini,vatanını ve bayrağını çok sevmeleri, birlik ve beraberlikten asla ayrılmamaları, derslerine çok çalışarak, 2023 ve 2071 hedefleri olan ülkemizi daha ileriye taşıyacak bireyler olmalarıdır. Biz sizlere güveniyoruz, inanıyoruz. Sizlerde geleceğin güçlü Türkiye'sini görüyoruz" dedi.

ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

Ayrıca konuşmasında yardım kampanyasını organize eden Vatanda Eğitim Derneği Başkanı Güneydoğu Gazisi Sebahattin Aslan'a, teşekkür eden Gürkan, "Gazimiz Sebahattin Aslan Bey 20 yıl önce vatanı ve milleti uğruna fedakarlıkların en büyüğünü göstermiş, ölümü göze almış ve bu uğurda Gazi olmuş birisi olarak, yaptıklarıyla yetinmeyerek ülkesine hizmet etmeye devam etmektedir. Adana'mızın en ücra okullarındaki öğrencilerimize dahi ulaşmakta, geri dönüşüm kampanyası ile okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için örnek bir davranış sergilemektedir "dedi.

Gazi Sebahattin Aslan'a, dernek yönetimine, hayırseverlere ve programa eşlik edenlere teşekkür eden Gürkan, "Eğitim sadece devletin sorumluluğunda değildir. Eğitim alanında mükemmeli hedefliyor isek ailelere, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Hayırsever vatandaşlarımıza da büyük görevler düşmektedir. Bu konuda hassas davranan tüm kişi ve kurumlara şükranlarımızı sunuyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İmamoğlu Ak Parti Aladağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title