Haberler

İmamoğlu, İlk Baklavayı Güllüoğlu'nun Elinden Yedi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykent’te hizmete giren Faruk Güllüoğlu Baklava’nın açılış törenine katıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykent'te hizmete giren Faruk Güllüoğlu Baklava'nın açılış törenine katıldı. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan İmamoğlu'na ilk baklava ikramını yapan Faruk Güllüoğlu, bu meslekte 150. yıllarını doldurduklarını söyledi.

Ülke ekonomisine katkı sağlayacak her türlü girişimi gönülden destekleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tatlı sektöründe önemli bir marka olan Faruk Güllüoğlu Baklava'nın yeni açılan şubesini ziyaret etti. Mekanın açılış törenine katılan Belediye Başkanı İmamoğlu, 150 yıldır baklavacı olarak hizmet verdiklerini belirten Faruk Güllüoğlu'nu tebrik ederek, açılış kurdelesini kesti.

"BEREKETİNİZ BOL OLSUN"

Beykent'teki açılışın ardından yeni şubeyi gezen Ekrem İmamoğlu, personelle de sohbet ederek, herkese görevinde başarılar diledi. İmamoğlu, tatlı çeşitlerinin tadına bakarak ürünlerin çok lezzetli olduğunu belirti ve "Bölgemizin böylesine kaliteli bir marka kazanmış olması önemli. Umuyorum ki güzel günlerimizde tatlılarımızı yer, daha da neşeleniriz. Bereketiniz bol olsun" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Faruk Güllüoğlu Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title