Haberler

İmamlar Papazlar maçı

Edirneli imamlar, Diyanet - Sen Edirne Şubesi'nce organize edilen imamlar ve papazlar arasında yapılacak futbol maçının başlama vuruşunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istiyor. Di...

Edirneli imamlar, Diyanet - Sen Edirne Şubesi'nce organize edilen imamlar ve papazlar arasında yapılacak futbol maçının başlama vuruşunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istiyor.

Diyanet-Sen Edirne Şube Başkanı ve Dar'ül Hadis Camisi imamı Mahmut Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyada eşine az ratlanılan bir organizasyonu gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Organizasyonla ilgili kalan tek eksiğin maç tarihinin belirlenmesi olduğunu ifade eden Eroğlu, maçı Başbakan Erdoğan'ın Edirne ziyaretlerine denk getirmek istediklerini kaydetti.

Başbakan Erdoğan'a karşılaşmanın başlama vuruşunu yapması için davetiye göndereceklerini ifade eden Eroğlu, "Başbakanımızın 8 Aralık Pazar günü Edirne ziyaretine karşılaşmayı denk getirmek istiyoruz. Başbakan Erdoğan başlama vuruşu yapma teklifimizi kabul ederse dünyaya vereceğimiz kardeşlik, barış ve huzur mesajımız daha bir anlamlı olacak" dedi.

-Sağlık Bakanı Müezzinoğlu da forma giyecek

Organizsayonla ilgili sponsorluk sorununun da çözüldüğünü belirten Eroğlu, Edirne Valiliği, Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Edirne Gönüllüleri Derneği'nin sponsor olduklarını ifade etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da kısa süreli forma giyeceğini bildiren Eroğlu, " Sağlık Bakanımız Müezzinoğlu, Edirne Valisi Hasan Duruer ve Edirne Gönüllüleri Derneği Başkanı ve Sağlık Bakanı Danışmanı Tuna Bekleviç beyler kısa süreli forma giyecekler. Bakanımızın olacağı maçta ve dünyanın dikkatini çekecek karşılaşmada organ bağışına da forma arkasına yazdıracağımız sloganlarla dikkat çekeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mahmut Eroğlu Diyanet Sen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title