Haberler

İmam, Yanlış Okunan Sela İçin Cami Hopörlöründen Düzeltme Yaptı

Güncelleme:

Diyarbakır Ergani'de Karadeniz fıkralarına konu olacak bir olay yaşandı. İmam, yanlış anlaşılmadan dolayı okunan sela için cami hoparlöründen anonsla düzeltme yaptı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde imam, yanlış okuduğu selayı bir kaç saat sonra cami hoparlöründen anons ederek düzeltti.

"YANLIŞ ANLAŞILMADAN DOLAYI SELA OKUNMUŞTUR"

Ergani'de dün akşam saatlerinde bir caminin hoparlöründen duyulan anons dinleyenlere tebessüm ettirdi. Dicle yolu tarafındaki bir camiden yapılan anonsta, "Bugün saat dörtte okunmuş olan selada bir yanlışlık olmuştur. Zilan köyündeki Mehmet Emin'e Allah hayırlı ömürler nasip etsin. Öyle bir şey yoktur. Kendisi sağdır. Yanlış anlaşılmadan dolayı sela okunmuştur" cümleleri duyuldu.

İLÇE HALKI ŞAŞKIN

Camiden yapılan bu düzeltme anonsu ilçe halkı tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Ergani Üst Manşet Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (21)

hhhMobil-IOS:

TEK ALLAH PEYGAMBER VARDIR ODA HZ ALİ. HZ ALİNİN HUZRUNA ÇIKIP AFF DİEYİN EYY MÜSLÜMANLAR

0
53
yanıtYanıtla
hhh ye cevap:

Sende gercegi biliyorsun. provakatorsun cekil git alevilervasla oyle dusunmezler .

yanıt3
yanıt0
BÖYLE YANLIS FAYDALIDIR:

adam hic olmazsa, , kendine ceki düzen verip, , Allahin yolundan gider, , bazen böyle yanlislar, , topluma fayda saglar, , ,

28
4
yanıtYanıtla
ÖLMEDİM , SAĞIM, DİYEN VATANDAŞ.:

BU DA BİR ŞEY Mİ? VATANDAŞ''IN BİRİ GEÇEN GÜN MÜRACAAT ETTİ EMEKLİLİK GÜNÜM VE YAŞIM DOLDU DİYE, ADAMA ''''SEN YİRMİ YIL ÖNCE ÖLMÜŞSÜN, EMEKLİ OLAMAZSIN. '''' DEDİLER. . . ŞİMDİ VATANDAŞ ÖLMEDİĞİNİ, SAĞ OLDUĞUNU İSPAT ETMEYE ÇALIŞIYOR. . . .

26
5
yanıtYanıtla
HACIIIIIIIII ÖPERRRRRMobil-IOS:

Sağlık olsun bi dahaki sefere inşallah

5
11
yanıtYanıtla
garip:

Allah ta seni guldursun emi hacıııı.

yanıt1
yanıt0
HAKAN:

HOCA KESİN KARADENİZLİDİR. . .

10
1
yanıtYanıtla
Bariz:

yok kürt işte bariz. .

yanıt3
yanıt5
Adınızı Yazın:

memleket yangın yerine dönmüş insanların derdine bak allah aşkına.

11
0
yanıtYanıtla
BU KAÇINCI:

DİYANET DÜZENLEME GETİRSİN ARTIKİ. . . . ÖLÜM RAPORU GETİRMEYENİN SELA İLANI OKUNMASIN. . .

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title