Haberler

İmam Hatipler Kutlu Doğum Programı Düzenledi

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası programı ilgiyle izlendi.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası programı ilgiyle izlendi.

Kumluca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Kutlu Doğum progrımı Kumluca Düğün Salonu'nda düzenlenirken, programa Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yusuf Tekdemir, "Peygamberimizin Doğum ayı olan Nisan ayı içinde her yıl kutladığımız Kutlu Doğum Haftası'nın bir yenisini kutlamak için burada toplandık. Taze tertemiz duygu ve bilgileri ile çocuklarımız Peygamberimizin doğumuna hürmeten böyle bir gece düzenlediler. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Şiir ve ilahi ve sezmen gösterilerinin yer aldığı programda 10 sınıf öğrencisi Ekrem Kızılağaçlı Kuran-ı Kerim okudu.

Öğrencilerin hazırladığı "Şeytanın Hilesi" ve "Hz. Hamza'nın Şehit Edilmesi" isimli tiyatro gösterileri ise katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Antalya Yerel Haberler

title