Haberler

İmam Hatipler Günü

Çorum Belediyesi ve Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından İmam Hatip Günü etkinliği düzenlendi.

Çorum Belediyesi ve Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından İmam Hatip Günü etkinliği düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen törene Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Müftüsü Ahmet Akın ve öğrencilerle velileri katıldı.

İmam Hatip Lisesi Mehter Takımı gösterisiyle başlayan etkinlikte, misafirlere pilav ikram edildi.

Törende konuşan Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bu özel günde imam hatiplilerin yanında bulunmaktan büyük keyif aldığını söyledi.

İmam hatiplilerin büyük görevleri olduğunu söyleyen Külcü, "İnanıyorum ki şu içinde bulunduğumuz imkanların hakkını vermek için sizler ne kadar gayret gösteriyorsanız, öğretmenleriniz de sizleri yetiştirmek için büyük gayret içerisindedir. Buralardan mezun olan öğrenciler dünyaya yön verecek kapasitede olmalıdır. Yıllardır büyük sıkıntılar çeken imam hatiplilerin şahlanma vaktidir." diye konuştu.

Okul Müdürü Hayri Yıldırım da İmam Hatipler Gününde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.

Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Türkiye'nin her yerinden tercih edilen bir okul haline getirmek istediklerini dile getiren Yıldırım, imam hatipli olmanın bir ayrıcalık olduğunu, buralardan mezun olan öğrencilerin Türkiye'yi daha ileri seviyelere taşıyacağına inandığını söyledi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu ve semazen gösterisi yapıldı.

Program sonunda geleneksel hale gelen lise öğrencilerinden ortaokul öğrencilerine bayrak devir töreni yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hayreddin Karaman Muzaffer Külcü Ahmet Akın Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title