Haberler

İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluştu

Amasya İmam Hatip Lisesi mezunları geleneksel mezunlar buluşmasında bir araya geldi.

Amasya İmam Hatip Lisesi mezunları geleneksel mezunlar buluşmasında bir araya geldi.

Amasya İmam Hatip lisesi Mezunlar Derneği'nin (AHİMDER) düzenlediği buluşmanın 30 yıldır süre geldiğini belirten dernek başkanı Abdulhamit Budak, "Bu yıl diğer senelere nazaran daha fazla bir katılım oldu. Yüzlerce mezunumuzu ağırladık" dedi.

Samimi ve kardeşlik havasında geçen programda hiçbir şekilde protokol uygulaması yapmadıklarını anlatan Budak, "Okulumuzdan mezun olmuş ve şu an siyasette, bürokraside, ilim dünyasında, iş dünyasında önemli yerler edinmiş olanlar bu toplantılarda gayet samimi ve doğal ortamda dönem arkadaşları ve diğer mezunlarımızla bir araya gelerek hasret giderip sohbet ediyorlar. Yemek sırasına girip yemeklerini alıyorlar, çay alıp arkadaşlarına ikram ediyorlar. Bunun camiamızın güzelliğini ve beraberliğini gösteren en güzel göstergelerden biri olduğuna inanıyorum. İmam hatipli olma şuurunun bu olduğu kanaatindeyim" dedi.

Programda okul müdürü Abdullah Avcı ile Hattat Hamdullah İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yücel Yüce, okullarıyla ilgili bilgiler verdi. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title