Haberler

İmam Baba, Kazada Ölen Oğlunun Cenaze Namazını Kıldırdı

Güncelleme:

Çorum'da imam Mehmet Gül, trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu 25 yaşındaki Şenol Mehmet Gül'ün cenaze namazını kıldırdı, oğlu için helallik istedi.

Çorum'da imam 57 yaşındaki Mehmet Gül, trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu 25 yaşındaki Şenol Mehmet Gül'ün cenaze namazını kıldırdı. Güçlükle ayakta durabilen baba Gül'ü ailesi ve yakınları teselli etmeye çalıştı.

YANAN ARAÇTA HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, dün Amasya'nın Kapıkaya mevkiinde meydana geldi. Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık görevlisi Şenol Mehmet Gül'ün yönetimindeki 19 KZ 986 plakalı otomobil, Çorum yönünden Amasya yönüne giderken virajı alamayarak istinat duvarına çarpması ile alev aldı. Kazada otomobilde sıkışan Gül, alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti.

"ONUN ÖLÜMÜ BİZLERİ DERİNDEN ÜZDÜ"

Şenol Mehmet Gül için bugün memleketi Çorum'da cenaze töreni düzenlendi. Genç sağlıkçı için Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde tören yapıldı. Sağlık personeli ve ailesinin katıldığı törende duygusal anlar yaşandı. Hastane Başhekimi Dr. Sinan Zehir yaptığı konuşmada acılı aileye başsağlığı diledi. Zehir, "Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için sizinle gurur duyuyoruz. Çok çalışkan, insanları seven bir arkadaşımızdı. Onun ölümü bizleri derinden üzdü." dedi.

OĞLUNUN CENZE NAMAZINI KILDIRDI

Cenaze daha sonra Ulu Cami'ye getirildi. Mecitözü ilçesinde imamlık yapan baba Mehmet Gül, öğle namazına müteakip oğlunun cenaze namazını kıldırdı. Baba Gül, oğlu için helallik istedi. Güçlükle ayakta duran babayı, ailesi ve yakınları teselli etmeye çalıştı. Şenol Mehmet Gül, daha sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gül Kapıkaya Amasya Çorum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

klmMobil-ANDROID:

mekanı cennet olsun . Allah düşmanına bu acıyı yaşatmasını

28
1
yanıtYanıtla
Yusuf Özdanacı:

Kardeşimin mekanı cennet olsun inşallah. Allah bu dünyada yaktigini orda yakmaz derler. Inşallah huzur bulursun canciger dostum yoldasim. Bu haftasonu yanıma gelecektin. Seni hala bekliyorum ben. Kabullenmek çok zor seni o toprağa bırakırken bir parçami da bıraktım o toprağın altında. Rabbim yar ve yardimcin olsun biliyorum bizi izliyosun bi yerlerden. Merak Etme hep içimizde kalbimizde hatırlarımizda ve dualarimizdasin.

22
2
yanıtYanıtla
musluman AVRUPALI:

ALLAH KIMSEYI EVLAT ACISIYLA TERBIYE ETMESIN .BASDA ANASINA BANASINA VE TUM YAKINLARINA SABIR VERSIN .MEKANI CENNET OLSUN

23
0
yanıtYanıtla
AMobil-ANDROID:

Allahım sen ailesine sabır ver.

18
0
yanıtYanıtla
????CANIM TURKİYE????Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesın zor bır durum iki oğlumuda ben kaybettım çok iyi Anlıyorum

18
0
yanıtYanıtla
sosyolojiMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin mekanı cenet olsun

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.

14
0
yanıtYanıtla
Zeynep:

Allah kimseye evlat acısı vermesin. Dünyadaki en zor şey. Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın

14
0
yanıtYanıtla
agit AltinbogaMobil-ANDROID:

allah rahmet eylesin allah ailesine sabirlar versin

13
0
yanıtYanıtla
TrMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin.hepimizin gunahlarini affetsin.Ülkemiz uzerinde oyun oynayanlari helak eylesin

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title