Haberler

İlmadım'da Mahallelere Spor Tesisi

Semt Spor Merkezleri Projesi kapsamında mahallere yeni spor tesisleri, çocuk parkları kazandıran İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1.5 milyona mal olan 7 çocuk parkı, halı saha ve spor kompleksinin startının verdiğini açıkladı.

Semt Spor Merkezleri Projesi kapsamında mahallere yeni spor tesisleri, çocuk parkları kazandıran İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1.5 milyona mal olan 7 çocuk parkı, halı saha ve spor kompleksinin startının verdiğini açıkladı.

Geçen sene 4 adet çocuk parkı ve halı sahayı faaliyete sokan Başkan Erdoğan Tok, bu yılda, içerisinde çocuk parkı, halı saha, basketbol ve fitness aletlerinin olacağı 1,5 milyona mal olan 7 adet çocuk parkı ve spor kompleksinin yapımının başladığını söyledi.

Tepecik Mahallesi'nde inşa edilen halı saha etrafında yapılan olan çevre düzenleme çalışmaları inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yapımı tamamlanan halı saha içerisinde futbol oynayan çocuklarla birlikte şu denemesi yaptı. Attığı şutlarla büyük bir performans sergileyen Başkan Tok, daha sonra çocuklarla bir süre sohbet etti.

"Her şey geleceğimiz için"

Çocuklarla birlikte eğlenceli vakitler geçiren Başkan Tok, "Çocuklara verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza sporu sevdirmek, yaşamlarını spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla yeni spor alanları oluşturuyoruz. Bilgi ve teknolojinin hızla yaygınlaştığı çağımızda, çocuklarımızın spor yapmalarına ve oyun oynamalarına imkan oluşturmak için imkanlarımız nispetinde halı saha ve çocuk parkları yapıyoruz. Çocuklarımız yarınlarımızdır. Çocuklarımızı spora, oyuna teşvik etmezsek tam aksine yavrularımız kötü alışkanlıklar edinir. Bizler de bu nedenle yavrularımızı yarınlara hazırlamak için çocuklarımızı spora teşvik ediyoruz. Yapacağımız bu futbol sahasından ayrı olarak gençlerimize donanımlı her detayı düşünülmüş yeni bir halı saha, basketbol sahası, çocuk oyun parkı inşa ediyoruz. Geleceğimiz teminatı olan çocuklarımızın enerjilerini atabilecekleri, yeni oyun gurupları ile hoşça vakit geçirebileceği, ailelerin spor yapıp dinlenebilecekleri spor aletleri ve oturma guruplarının bulunduğu çok fonksiyonlu kompleksler yapıyoruz. Geçen yıl 4 adet halı saha ve çocuk parkı yaptık. Bu yıl ise çocuk parkı, halı saha ve spor kompleksini içerisinde barındıran 1 buçuk milyon TL'ye mal olan 7 adet projeye başladık" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Tok Tepecik İlkadım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title