Haberler

İller Bankası Sarıkamış'a Park Yaptı

Güncelleme:

Sarıkamış Belediyesinin talebi üzerine TOKİ konutları bölgesine, İller Bankasının hibe olarak yaptırdığı park tamamlanarak hizmete açıldı.

Sarıkamış Belediyesi'nin talebi üzerine TOKİ konutları bölgesine, İller Bankası'nca hibe olarak yaptırılan park tamamlanarak hizmete açıldı.

İller Bankası'nın yaklaşık 4 dönümlük arazi üzerine yaptığı park 'ta dinlenme yerleri,çocuk oyun parkı, tenis kortu, voleybol, basketbol ile kültür fizik hareketlerin yapılacağı spor alanları bulunuyor.

Parkta incelemelerde bulunan Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış'ın her alanda gelişmesi, güzelleşmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Toksoy, Sarıkamış'ın gerek altyapı sorunlarıyla olsun, gerekse sosyal tesisler anlamında İller Bankası'ndan büyük destek gördüğünü söyledi.

Göksal Toksoy, "Tarihiyle, doğasıyla, Şehitler diyarı memleketimizin en başta altyapı sorunu, konut sorunu ve çevre düzenlemeleriyle ilgili ciddi problemleri var. Yaklaşık bir yıldır bu sorunları hükümetimizin büyük katkılarıyla proje üreterek çözmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda TOKİ konutlar bölgesinde bizlerin talebini kırmayarak böyle güzel bir tesisi bizlere kazandıran İller Bankası yönetimine ilçem adına teşekkür ediyor, TOKİ sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte parkı gezen Başkan Göksal Toksoy, parkta bulunan spor aletlerini kullandı. Toksoy'un spor aletlerini kullanması ise kameralara yansıdı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Göksal Toksoy İller Bankası Sarıkamış Yerel Haberler

title