Haberler

İlkokullarda Temizlik Seferberliği

Bingöl Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 28 ilk ve ortaokulda “Daha Temiz Bir Bingöl” kampanyası çerçevesinde temizlik etkinliği yapıldı.

Bingöl Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 28 ilk ve ortaokulda "Daha Temiz Bir Bingöl" kampanyası çerçevesinde temizlik etkinliği yapıldı.

Bingöl Belediyesi tarafından başlatılan "Daha Temiz Bir Bingöl" kampanyasına İl Milli Eğitim Müdürlüğü de destek verdi. Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 28 ilk ve ortaokulda kampanya çerçevesinde temizlik etkinliği yapıldı. Merkez 100'üncü Yıl Orta Okulu'nda düzenlene etkinliğe, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Feyza Başak Koç, Temizlik İşleri Müdürü Sait Alas, 100'üncü Yıl Orta Okulu Müdürü Kenan Halitoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

"FARKINDALIK YAPMAK İSTEDİK"

Temizlik ve çevre kültürünün oluşması için bu tür etkinliklerin yapıldığını belirten Belediye Başkanı Barakazi, "Kampanya çerçevesinde hem çevre temizliği yapmak hem de temizlik konusunda çevreye duyarlılık oluşturma konusunda bir farkındalık yapmak istedik. Bunu da ilköğretim okullarıyla birlikte yapıyoruz. Kampanyanın başlama noktasını Bingöl Merkez 100'üncü Yıl Orta Okulu'nu seçtik. Buradan başlatılan kampanyamız Bingöl merkezdeki tüm okullarda başlamış bulunuyor. Bingöl'deki temizlik ve çevre kültürünün gelişmesi açısından iyi bir katkı sunacağına inanıyorum" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZIN TEMİZLİK KONUSUNDA BİLİNÇLENMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ"

Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ise, "Göreve geldiğimiz ilk günlerde Belediye Başkanlığımız ile birlikte neler yapabiliriz diye Başkanımız ile görüşmeler yaptık. Bizde şuana kadar Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bingöl Belediyesi fazla bir işbirliği yapılmadı. Başkanımız ile yaptığımız istişareler neticesinde bundan sonra bu tür etkinlikleri birlikte yapacağız. Yaptığımız etkinlik ile çocuklarımızın temizlik ve sağlık konusunda bilinçlenmesini sağlayacağız. Temel amacımız daha yaşanabilir bir Bingöl' oluşturmaktır. İlerleyen süreçte velilerimizle görüşerek onlarında çevreye daha duyarlı olmaları için destek isteyeceğiz. Daha Temiz, Daha Yaşanılır bir şehir için hepimizin katkı sunması gerekiyor. Kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Barakazi, Milli Eğitim Müdürü Engin, çocuklarla birlikte okul çevresi ile cadde ve sokaklarda çöp toplayıp, farkındalık oluşturdu. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bingöl Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title