Haberler

İnegöl'de İlkokul Öğrencisinin Üzerine Demir Kapı Devrildi

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde okul bahçesinde temizlik yapan 3. sınıf öğrencisi Sema Zor, üzerine devrilen demir kapının altında kalarak yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde okul bahçesinde temizlik yapan 3. sınıf öğrencisi Sema Zor, üzerine devrilen demir kapının altında kaldı. Acı içinde kıvranan ve öğretmenleri tarafından kurtarılan Zor'un sol bacağında kırık tesbit edildi.

BAHÇEDE ÇÖP TOPLUYORDU

Olay, Alanyurt İlkokulu bahçesinde meydana geldi. Öğretmenleri tarafından bahçede temizlik yapmaları istenen öğrencilerden 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Sema Zor, bir anda üzerine devrilen demir kapının altında kaldı.

Acı içinde kıvranan Zor'un yardımına okul görevlisi ile öğretmenleri koştu. Bacaklarının üzerindeki demir kapı kaldırılan Zor'a olay yerine gelen sağlık ekibi müdaha etti. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük öğrencinin sol bacağında kırık tesbit edildi.

BACAĞI KIRILDI

Bacağı alçıya alınıp taburcu edilen Sema Zor, "Müdür yardımcısı bize bahçede çöpleri toplamamızı söyledi. Bizde arkadaşlarımızla birlikte çöpleri toplamaya başladık. Bu sırada öğrencilerin oynadıkları demir kapı yerinden çıkarak üzerime devrildi. Doktorlar bana bacağımın kırıldığını söyledi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alanyurt İnegöl Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

s.e.k:

okul bahçesinin temiz kullanımını sağlamak için öğrencilerimize hepimiz yaptırırız bunu. zira çöcuklar aileleden bize geldiğinde çere duyarlılığı ve temizlik bilinci sıfır olarak geiyorlar genellikle. e bu da okul bahçelerinin çöplüğe dönmesine sebep oluyor. ayrıca yerden bir kağıt almanın kimseye zararı dokunmaz. keşke olmasaydı bu kaza ama hemen de temizlik konusunun dikkatleri çekmesi biraz gereksiz olmuş. geçmiş olsun diyorum

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title