Haberler

İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Anlamlı Davranış

Selçuk İlköğretim Okulu öğrencileri, zihinsel engelli çocukların eğitim gördüğü Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere kırtasiye ve oyuncak armağan etti.

Selçuk İlköğretim Okulu öğrencileri, zihinsel engelli çocukların eğitim gördüğü Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kırtasiye ve oyuncak armağan etti. Öğrenciler, okulun Eko-Okul Projesi koordinatör öğretmenleri Ümit Ayşe Sarılar ve Naide Okudar Yiğit ile Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Okulun birinci kademe bölümündeki çocuklara yanlarında getirdikleri kırtasiye ve oyuncakları armağan eden öğrenciler, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutladı.

Eko-Okul Projesi koordinatör öğretmeni Ümit Ayşe Sarılar, 2010-2011 eğitim-öğretim yılında başlattıkları proje kapsamında yaklaşık 8. 5 ton atık kağıdın toplanarak, geri dönüşüme gönderildiğini, elde edilen gelirle kırtasiye malzemesi aldıklarını ifade etti. Bu kırtasiye malzemelerini bu yıl Direkli, Ozmuş ve Porsuk köyleri ile Kurtlapa beldesindeki ihtiyaçlı öğrencilere dağıttıklarını anlatan Sarılar, projenin 2 yıl boyunca devam edeceğini kaydetti. Sarılar, kampanya kapsamında aldıkları kırtasiye malzemelerini ve oyuncakları da Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle armağan ettiklerini belirterek, çalışmalarına kentte faaliyet gösteren bir restoranın büyük katkıları olduğunu vurguladı. Sarılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukları sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title