Haberler

İlköğretim Okulu Öğrencileri Sokaklarda Çöp Topladı

Adana'da, Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu Öğrencileri, Tema Vakfı İl Temsilciliği'nin Katkısıyla Çevre Temizliği Kampanyası Başlatarak Sokaklarda Çöp Topladı.

Adana'da, Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu öğrencileri, TEMA Vakfı İl Temsilciliği'nin katkısıyla çevre temizliği kampanyası başlatarak sokaklarda çöp topladı.

Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu'nda eğitim gören bir grup öğrenci, öğretmenleri Suzan Yavuz'un önderliğinde TEMA İl Temsilciliği katkısıyla çevre temizliği kampanyası düzenledi. Öğrencilerle birlikte öğretmenler Adana sokaklarında çöp toplayarak tüm dünyaya mesaj gönderdi. Ellerine eldiven takarak poşetlerle okul çevresindeki sokak ve caddelerde yerdeki atıkları toplayan öğrenciler, çevre temizliğine ilişkin slogan atarak vatandaşların dikkatini çekmeye çalıştı.

TEMA Vakfı İl Temsilcisi Halil Akyürek, çevre konusunda örnek kampanya düzenleyerek dünyanın kirlenmesinin önüne geçmek istediklerini ve bu kampanyanın tüm dünyaya örnek olması gerektiğini söyledi.

Öğrenciler ise daha temiz bir dünya için sokaklara çıktıklarını, büyüyünce yaşanabilecek bir dünya bulmak istediklerini belirtti.

(FK-MT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title