Haberler

İlköğretim Haftası

Sivas'ın Ulaş ilçesinde, İlköğretim Haftası dolaysısıyla program düzenlendi.

Sivas'ın Ulaş ilçesinde, İlköğretim Haftası dolaysısıyla program düzenlendi.

Ulaş İlkokulu'nda düzenlenen programda, Kaymakam Orhan Altun, "Hayata Gülümse" projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce öğrencilere yönelik açılan fotoğraf kursuna katılan öğrencilerin fotoğraflarından oluşan sergiyi açtı.

Altun, sergide emeği geçenleri tebrik ederek, öğrencilerin bu tip sosyal faaliyetlere devam etmelerini istedi. Kaymakam Altun daha sonra Ulaş İlkokulu ve Vali Lütfi Tuncel Ortaokulundaki öğrencilerle sohbet edip onlara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Lütfi Tuncel Ortaokulundaki öğrencilere okumanın önemini anlatan Altun, öğrencilerin hedeflerini belirlemelerini, kapasiteleri kapsamında meslek seçmelerini istedi. Altun, ayrıca kaymakamlık olarak ilçede başarıları öğrencilere desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Çezik, okul müdürleri, öğretmenler, kurum amirleri ve veliler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Altun Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title