Haberler

İlklerin Projesi Açılıyor

Güncelleme:

HES'e Bakanlı Açılış

Hidroelektrik Santrali resmi açılış töreninin 25 Nisan Cuma günü gerçekleştirileceğini müjdeleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Sakarya'da ilkleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. İnşa ettiğimiz Hidroelektrik Santrali Türkiye'de ilk kez bir belediye tarafından hayata geçirilen önemli bir hidroelektrik enerji yatırımı olma özelliği taşıyor. 25 Nisan Cuma günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız'ın da katılımları ile hidroelektrik santralimizin açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sakarya Nehri üzerinde inşa edilen Hidroelektrik Santrali'nin resmi açılış töreni 25 Nisan Cuma günü gerçekleştiriliyor. HES'in açılışı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, "Sakarya'da ilkleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. İnşa ettiğimiz Hidroelektrik Santrali Türkiye'de ilk kez bir belediye tarafından hayata geçirilen hidroelektrik enerji yatırımı olma özelliği taşıyor. 25 Nisan Cuma günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız'ın katılımları ile hidroelektrik santralimizin açılışını gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeki Toçoğlu Taner Yıldız Türkiye HES Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title