Haberler

İlker Başbuğ'dan Tahliye Sonrası İlk Tweet

Güncelleme:

Silivri Cezaevinden çıkan Fenerbahçe Orduevi'ne gelen İlker Başbuğ, tahliye sonrası ilk tweetini attı. Başbuğ, bugün Beşiktaş'taki eyleme katılıp, ardından kitabının imza törenine gideceğini duyurdu.

SLOGANLARLA KARŞILANDI

Başbuğ, cezaevinden çıktıktan sonra avukatı İlkay Sezer, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindekilerle konvoy halinde Fenerbahçe Orduevi'ne geldi. Ellerinde Türk bayrakları ile orduevinin önünde bekleyen grup, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde sloganlar attı. Kalabalığa araçtan el sallayarak karşılık veren Başbuğ, beraberindekilerle orduevine girdi.

26 AY SONRA İLK TWEET

Öte yandan Başbuğ, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Yarın saat 13.00'te Beşiktaş'taki #sessizciglik eylemine katılıp, halen tutsak olan silah arkadaşlarıma destek olacağım. Peşinden Kanyon AVM'de düzenlenecek 'Er Mektubu Görülmüştür' kitabının imza törenine katılacağım" ifadelerini kullandı.

1. ORDU KOMUTANI KARŞILADI

Tahliye olan G.Kurmay eski Başkanı İlker Başbuğ Silivri Cezaevi'nden çıkınca konutunun bulunduğu Fenerbahçe Orduevi'ne geldi. Yolda Başbuğ'u, ellerinde Türk bayraklarıyla karşılıyanlar sevgi gösterilerinde bulundu. İlker Başbuğ, Fenerbahçe Orduevi'ne gelince kendisini kapıda karşılıyan 1. Ordu Komutanı Org. Ahmet Turmuş "Hoşgeldiniz" dedi.

792 GÜN YATTI

6 Ocak 2012'de tutuklanan İlker Başbuğ 792 gün sonra dün akşam tahliye oldu. Başbuğ, cezaevi önünde kendisine sevgi gösterisi yapanları böyle selamladı.

YURTDIŞI ÇIKIŞ YASAĞI KONDU

G.Kurmay eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un tahliye edilmesine oybirliğiyle karar veren İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi, yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol tedbiri de getirildi. Başbuğ, her hafta imza atacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İlker Başbuğ İlkay Sezer Fenerbahçe Beşiktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (66)

seda koçaysegull_1983@hotmail.com:

başbakan istemeseydi biraz zor çıkardı neyin kafasını yaşıyosunuz

27
71
yanıtYanıtla
murat karaanilderin2634@gmail.com:

seda senin beynin sulanmış kimse iftirayla biryere gelemez bahsettiğin eski genelkurmay komutanı kumpaslar bitti hepinizin sonu gelecek bu ülkeden defolup gideceksiniz bu ülke ne mutlu türküm diyenlerindir....

yanıt0
yanıt0
ekremekremelcin@mynet.com:

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti bir kişinin lafıyla yürüyorsa yazık bu devlete. O zaman kaldırın bütün kanunları onun dediği yapılsın PADİŞAH GİBİ....

yanıt0
yanıt0
belginaffet1@hotmail.com:

seda hanım başbakanın yargıya müdahalesini kabul ediyorsun değilmi?haklısın istemese reza da çıkamazdı

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞIN SESİsercan_dan@hotmail.com:

Hala yargıda gerçekleşen olayları AKP bağlıyorsunuz ya inanamıyorum ... AKP nin yargı üzerinde bir etkisi olsa Partisi Kapatmaya kadar gitmezdi ... Başbakan bas bas bağırıyor dediklerini kulaklarınız duymuyor ... Samimi ce olan biteni dile getiriyor ... Kulaklarınızı kapatıyor başınızı toprağa gömüyorsunuz ... Üzülerek sadece zamallılar diyorum ... Bunun en bariz kanıtı Bağbuğu arayıp geçmiş olsun demesi ... Bundan da mı ders çıkarmıyorsunuz ...

18
73
yanıtYanıtla
SBLSsibelkoc27@gmail.com:

BAŞINI TOPRAGA GÖMENLER SİZSİNİZ HEPSI BIRER OYUN İLK ÖNCE TIK İÇERİ SONRA ÇIKAR GECMIŞ OLSUN DE DALGA GECER GIBI SIZ NEYIN KAFASINIZ YAŞIYRSUNUZ BUKADR CAHIL BUKADR KÖR BEYINSIZ OLAMAZSINIZ NEDEN DAHA ÖNCE CIKARILMADIDA ŞIMDI ÇIKARILDI AKP NIN GUNDEMI DEGIŞSIN DIYE TABIKI SES KAYITLARI SECIM SÜRECİ BIZLER SIZLER KADAR SAF DEGILIZ HERŞEYI 10 YAŞINDAKI COCUKLAR BILE BILIYOR ARTIK ŞİMDİDE İLKER BAŞBUĞ ADINDANDAN KENDINI AKLAMAYA ÇALIŞIYOR .UYAN ARTIK SENDE

yanıt0
yanıt0
semasema@hotmail.com:

Senin bu işten çıkarın ne acaba bu kadar savunuyorsun. Sizin gibilere sadece acıyorum

yanıt0
yanıt0
KARADENİZLİYİZSDSDSSD@ASSSASA.COM:

CUMHURBAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ O KADAR. NOKTA

65
15
yanıtYanıtla
diktatörgabi@hotmail.de:

teyyip inde silivriye tikilacagi günler gelecek

55
13
yanıtYanıtla
En Eski ÜlkÜcÜwerty27@hotmail.com:

saYın Paşam sizler içerdeYken dışarıdakiler..yönetenler..ANDIMIZI kaldırdı..RC'leris ildi..Ne mutLu TÜRKÜMLERİ sildiler..d.bakıRda pekaka ŞoVu yaptılarr..AKPnin iki yavRusu oldu HDP ve BDP:))

31
37
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title