Haberler

İlker Başbuğ'dan Lütfü Türkkan'a Ziyaret

Genelkurmay eski Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, bugün MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ı Dilovası'nda ziyaret etti.

Genelkurmay eski Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, bugün MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ı Dilovası'nda ziyaret etti. Türkkan, İlker Başbuğ'a Dilovası'ndaki fabrikasını gezdirdikten sonra bir süre çiftliğinde ağırladı.

Lütfü Türkkan, tutuklu bulunduğu sürece Ergenekon ve Balyoz davalarının diğer tutuklularıyla birlikte birçok kez ziyaretine gittiği İlker Başbuğ'u, Dilovası'nda davet etti. Saat 14.00 sıralarında Dilovası'na gelen İlker Başbuğ'u, Lütfü Türkkan sahibi bulunduğu Türkkan Yağ Sanayii ve Ticaret A.Ş. adlı fabrikada kardeşi Mücahit Türkkan ve ikiz kızları Dilara ve Nihan Türkkan ile birlikte karşıladı.

Bir süre fabrikayı gezen İlker Başbuğ, daha sonra Türkkan ailesi ile birlikte yine Dilovası'nda bulunan Vezirağa Çiftliği'ne gitti. Lütfü Türkkan'ın burada ağırladığı İlker Başbuğ, güncel konularla ilgili sohbetlerin de yapıldığı bu ziyaretin ardından Saat 17.30 sıralarında İstanbul'a döndü. - Dılovasıkocaelı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lütfü Türkkan İlker Başbuğ Dilovası Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title