Haberler

İlker Ayrık, Bakü'de: Sebebi Ziyaretimiz Belli

Güncelleme:

İlker Ayrık, Bakü'de: Sebebi ziyaretimiz belli Kısa süre önce vizyona giren 'Yapışık Kardeşler' filminin galası için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye giden oyuncu İlker Ayrık, filmin bu ülkede beğenilmesini umduğunu söyledi.

İlker Ayrık, Bakü'de: Sebebi ziyaretimiz belli

Kısa süre önce vizyona giren 'Yapışık Kardeşler' filminin galası için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye giden oyuncu İlker Ayrık, filmin bu ülkede beğenilmesini umduğunu söyledi.

Hakan Bulut ile yapışık kardeşi canlandıran İlker Ayrık, Ivana Sert ile birlikte oynadıkları filmin galası için Bakü'ye giderken medyanın ilgisi ile karşılaştı. Ayrık, gazetecilere 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışmacıları ve Türkiye'de vizyona giren filmleri için oldukça rahat bir yolculukla Bakü'ye geldiklerini anlattı. İlker Ayrık, gazetecilere sık espriler yaparken şöyle dedi:

'Geldik, iyi etmedik mi, gelmeyelim mi' Ha sebebi ziyaretimiz belli. Allah'ın emri, peygamberin kavliyle? Yok bir film çektik, vizyona giriyor Azerbaycan'da bir izleyelim. Valla çok heyecanlıyım. İnşallah beğenilir. Beğenilsin diye yaptık. Mukayese yapmak doğru değil. Herkesin keyfi zevki farklı. Kimi onu, kimi bunu, kimi ikisini sever. İnşallah Azerbaycan halkı bizim filmimizi de sever. Filmde Hakan'la beraber oynuyoruz. Birbirine yapışık iki kardeş. Evlenmek istiyor ancak kimse kız vermiyor. Sebebi de belli o iş nasıl olacak diye. Türkiye'de bir köyde oturuyorlar, İstanbul'a gidiyorlar. ve olaylar gelişir. Gerisi; Öyle bedava yok. Sinemada.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlker Ayrık Hakan Bulut Azerbaycan Bakü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title