Haberler

İlkay Gündoğan, Manchester United Yolunda

Güncelleme:

Premier Lig devi Manchester United, Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan'ın transferi için görüşmelere başladı.

Almanya Bundesliga'da zor günler geçiren Borussia Dortmund'un Türk asıllı futbolcusu İlkay Gündoğan'ın Manchester United'a transferi konusunda görüşmelerin yapıldığı bildirildi.

BONSERVİSİ 20 MİLYON EURO

İngiliz Daily Express gazetesinde yer alan haberde 2016 yılına kadar Dortmund'la sözleşmesi olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Gündoğan'ın transfer bedelinin 20 milyon Euro olduğu açıklandı.

14 AYLIK SAKATLIKTAN ÇIKTI

Öte yandan Manchester United'ın teknik direktörü Hollandalı Louis van Gaal'in, İlkay'ı istediği de medyada yer aldı. Alman Milli Takımı'nın da önemli oyuncularından olan Gündoğan'ın 14 aylık sakatlığının ardından ligde oynadığı 8 maçta 1 golü bulunuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manchester United İlkay Gündoğan Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

baks bani:

bu ilkay beş kuruş etmez buna türk demeyin bunda türkün ruhu yok hain okadar türk olsaydı milli takımda oynardı pislik

3
28
yanıtYanıtla
neemobilWeb@haberler.com:

türk değil alman

13
15
yanıtYanıtla
neemobilWeb@haberler.com:

türk değil alman

10
15
yanıtYanıtla
neemobilWeb@haberler.com:

türk değil alman

11
14
yanıtYanıtla
MertmobilWeb@haberler.com:

Adam dünya sampiyonu takimda Oynuyor Kim ceker Terim in Egosunu

21
3
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Yanı ben Almanya'da yaşiyorum diye Alman mıyım ?

10
9
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Adam Almanyada yaşıyor diye Adam'ı Alman ediler

8
5
yanıtYanıtla
M.Doğan:

neden hain olsun biz mi yetiştirdik bu adamları orada dogdular büyüdüler eğitim aldılar. sen 76 milyondan oyuncu çıkartamıyorsan dön de kendine kız.

11
0
yanıtYanıtla
XxxMobil-IOS:

Salak salak yaziyorsun Sapina kadar Türk O

9
2
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

İlkay Balıkesirli

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title