Haberler

    İlkay Gündoğan: Biraz Daha Sabır...

    Dortmund'un Türk asıllı yıldızı, antrenmanlara başladığını belirtti ancak kesin dönüş tarihini vermekten kaçındı.

    Borussia Dortmund'un genç yıldızı İlkay Gündoğan, geçirdiği uzun süreli sakatlığın ardından tekrar sahalara dönmeye hazırlanıyor.

    Transfer piyasasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan 23 yaşındaki orta saha, geçtiğimiz günlerde antrenman tesislerinde görüldü.

    Mutluluğu gözlerinden okunan İlkay, Bild'e verdiği demeçte, "Kendimi çok iyi hissediyorum ama yine de bunun aldatıcı olmasını istemem. Şimdilik her şey yolunda gidiyor. Geri döndüğüm için çok mutluyum." şeklinde konuştu.

    Omurlarındaki sakatlık nedeniyle neredeyse 1 senedir sahalardan uzak kalan yetenekli yıldız, "Henüz takımla beraber idmanlara çıkamıyorum ancak tesislerde olmak bile iyi hissettiriyor. Şimdilik suda ve bisikletle çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

    Sahalara dönüş günüyle ilgili bir tahminde bulunamayan Gündoğan, "Bir sonraki adıma geçmemiz ne kadar sürer bilmiyorum. Biraz daha sabıra ihtiyacım var." dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İlkay Gündoğan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title