Haberler

İlkadım Kent Konseyi'nden Tok'a Ziyaret

İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret etti.

İlkadım Kent Konseyi, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret ederek hizmetleri ve destekleri için teşekkür etti. Başkan Tok'a yürüttükleri çalışmalar hakkın bilgi veren İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu, "Gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul'dan bu güne kadar desteklerini ve hizmetlerini esirgemeyen İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Kent Konseyi'nin amacının şahsi kişi veya kişiler hizmet olarak değil, topluma ve toplumda birlik içinde yaşamını sürdüren insanlara hizmet etmek olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kent Konseyimize ziyaretlerinden ötürü sonsuz teşekkür ediyorum. Kent Konseyleri çalışma grupları ile birlikte, bir şahsa hizmet eden değil, bölgede yaşamını sürdüren insanların istek ve görüşleri doğrultusunda çalışmalar yapan kurumdur. Bölgede yaşayan insanların istekleri ne ise onlar göz önüne alınarak yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalar ve hizmetler yapılır. Bu doğrultuda çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan İlkadım Kent Konseyimize sonsuz teşekkür ediyorum. Çalışmalarının her adımlarında desteklerimizi esirgemeyeceğimizin altını çizerim" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Tok İlkadım Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title